U Nord po novu kupaonicu i kuhinju

Sve što vam je potrebno za novu kupaonicu i kuhinju možete pronaći u Nord maloprodajama i kod Nord partnera. Tvrtka Nord Produkt iz Samobora jedan je od vodećih proizvođača kuhinja, kupaonskog namještaja i kada u Hrvatskoj.

Nordovi proizvodi dostupni su u maloprodajnim salonima u Zagrebu, Samoboru, Sesvetskom Kraljevcu, Osijeku, Slavonskom Brodu, Rijeci, Viškovu i Supetru, te kod više od 200 partnerskih trgovina.

Iz Nordove proizvodnje svakodnevno u trgovine dolazi kuhinjski i kupaonski namještaj. Kolekcije kuhinja Lotte, Viggo i Beata dizajneri su osmislili tako da pametno iskoriste prostor, a kupci su ih prepoznali kao odličan omjer cijene i kvalitete.
Kupaonski namještaj iz Nord proizvodnje izrađen je od kvalitetnih repromaterijala, a zahvaljujući raznolikosti dizajna i dimenzija elementi namještaja lako će se uklopiti u svaku kupaonicu.

Kao pomoć u opremanju kupaonica i kuhinja Nord trgovine svojim kupcima nude i uslugu virtualne stvarnosti prilikom projektiranja kupaonica i kuhinja te montažu i dostavu kupljenih proizvoda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 00:45