U Rovinju se okupljaju vrhunski brendovi namještaja

 

Najveća ponuda proizvoda i usluga za uređenje turističkih objekata u regiji, sajam Design District svojim osebujnim programom i konceptom privukao je poprilično velik broj izlagača, renomiranih domaćih i stranih brendova iz svijeta namještaja i uređenja interijera i eksterijera.

„Cilj nam je bio na jednom mjestu okupiti sve one koji sudjeluju u procesu opremanja: projektante, arhitekte i dizajnere interijera, proizvođače i trgovce namještaja i opreme te srodnih industrija. Design District postaje mjesto na kojem se korisno iskoristi vrijeme i pronalaze svi ponuđači u lancu nabave. Bez obzira imaju li posjetitelji ideju ili nemaju o tome kako bi interijer kuće za odmor, hotela ili apartmana trebao izgledati, nakon posjete Sajmu sve će postati jednostavnije jer se ovdje- nalazi sve na jednom mjestu“, objašnjava nam direktorica sajma Tatjana Kos.

Nekoliko je ključnih razloga zašto su sajmovi u današnje vrijeme ponovo preuzeli ulogu odličnog posrednika između tržišta nabave i tržišta ponude: ništa ne može zamijeniti direktan ljudski kontakt, dodir dlana po plišu fotelje, isprobavanje visine stola i stolice, mekoće madraca... Znaju to i mnogobrojni izlagači koji su jedva dočekali mjesto i vrijeme da zahtjevnom tržištu pokažu novosti i ideje kojima će zasigurno biti zadovoljni hotelijeri, izajmljivači, arhitekti, ali i posjetitelji koji će doći iz znatiželje ili jednostavno jer su ljubitelji dizajna.

„Mnogo je razloga zašto biste trebali biti dio ovog izuzetnog događanja. Organizator se potrudio da posjet Sajmu zaista protekne u oduševljenju i da se dio posjetitelja ponovo vrati i drugi dan, zbog atmosfere i mnoštva zanimljivosti koje prate Sajam.“ , kažu u Hrvatskim interijerima, udruženju hrvatskih proizvođača namještaja koje organizira Design District.

„Specijaliteti“ koji su na ponudi posjetiteljima

Konferencija (bio)Arhitektura / sloboda održivosti kroz eko teme i stručne predavače odličan je uvod mogućnost promjene navika i prelaska na održivo poslovanje.

Gostovanje velikog arhitekta i dizajnera Karima Rashida jednostavno je prava poslastica za sve ljubitelje dizajna i umjetnosti. Mnogi od njih će iskoristiti vrijeme i popričati s Karimom kako bi ga osobno upoznali i razmijenili mišljenja o trendovima i dizajnu današnjice i budućnosti.

Forum za privatne hotelijere i iznajmljivače kroz niz izuzetno zanimljivih edukativnih tema olakšava financiranje, uređenje i vođenje poslova te svim prisutnima nudi rješenja za poboljšanje poslovanja.

DD Market – u okviru Sajma osmišljeno je mjesto sa kojeg nitko ne odlazi praznih ruku. Posjetitelji Sajma, osim lijepog sjećanja svojim domovima ponijet će i poneku sitnicu: svijećnjak, jastuk, ogledalo i druge proizvode koji spadaju pod naziv „home accessories“.

Design a la carte – srce Sajma u kojem se izlažu pojedinačni proizvodi s potpisom i zorno prikazuju u kojim smjerovima se kreće današnji dizajn i poimanje uporabnih predmeta, njihova „nova“ ergonomija i oblik, njihova multifunkcionalnost, suvremenost ili čak avantgarda.

Posjetitetelji na službenoj web stranici sajma www.design-district.net mogu saznati još više informacija, provjeriti tko je izlagač i prijavom ostvariti besplatan ulaz na manifestaciju.

„Novi gost traži više od sunca i mora, traži pečat destinacije – to mu pružite pažljivim odabirom namještaja i sofisticirano uređenim interijerom koji su izradili stručnjaci.​

Dizajn ne znači da je riječ o nedostižno skupim proizvodima. Dizajn znači da se promišlja o svakom detalju, što uključuje izgled, kvalitetu izrade, odabir modernih i dugotrajnih materijala te koketiranje s nestvarnim.​

Posjetite Design District u Rovinju i budite dio lijepe priče o suvremenim interijerima! Ostanite inspirirani namještajem, rasvjetom, podnim oblogama i mnoštvom detalja koji prostore čine originalnima i personaliziranima za vas i vaše goste. ​

Vrijeme je predragocjeno da biste ga gubili obilazeći mnogo različitih mjesta u potrazi za proizvodima koji će oplemeniti vaš interijer. Dođite na jedno mjesto, u staru tvornicu u Rovinju, na mjesto ugodnog druženja, uspješnih poslovnih susreta i iznimno velikog broja različitih ponuđača te iskoristite Sajam ne samo korisno nego i zabavno.“, poručuje Organizator s pozdravom: Vidimo se u Rovinju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 22:22