Humanitarna akcija Emmezete

„VJERUJ U ČAROLIJU“: Pokrenimo lavinu dobrote i malom gestom omogućimo djeci i mladima iz dječjeg doma Maestral u Splitu božićnu čaroliju

Humanitarna akcija „Vjeruj u čaroliju“ vraća vjeru i nadu onima koji odrastaju bez obitelji, a nas velike podsjeća na želje koje sanjaju oni najmanji. Ukazuje nam kako je čarolija Božića ljubav, taj neprocjenjivi dar, najpotrebniji djeci koja odrastaju bez roditelja

Blagdani su vrijeme kad uživamo u društvu najmilijih, stvaramo uspomene i radujemo se malim stvarima, ali istovremeno mislimo i na one manje sretne kojima možemo i trebamo pomoći. Božićno vrijeme nas podsjeća da dobra djela usrećuju onog tko daje i onog tko prima. To je vrijeme u kojem živi čarolija. Odrasle na čaroliju vremenom treba podsjećati, a djeca u nju uvijek vjeruju.

Sve je moguće tijekom prosinca i Adventa. Još je jedna godina iza nas, veselimo se druženjima, uživamo svi zajedno oko blagdanskog stola, a uz darove i blagdansko raspoloženje, te dobre želje i vjeru da će nadolazeća 2020. godina biti bolja, tu je i humanitarna akcija Emmezete koja je i ove godine odlučila napraviti nešto posebno, obogatiti dušu, napuniti srce, potaknuti na dobra djela, podsjetiti na ljubav, uljepšati blagdane djeci i pokazati kako čarolija uistinu postoji predivnim video spotom „Vjeruj u čaroliju“, koji će podariti osmijehe nekim malim licima.

U ovom dirljivom video spotu djevojčica želi da sva djeca nađu obitelj, baš kao što je ona našla, a njezino veliko srce i iskrena želja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Topla i emotivna priča djevojčice, koja unatoč vlastitoj sreći nije zaboravila na svoje prijatelje, sve nas velike podsjeća da je bit Božića ljubav, koju trebamo dijeliti s onima kojima je u ovo blagdansko vrijeme najteže bez roditelja, a to su djeca.

Humanitarna akcija „Vjeruj u čaroliju“ vraća vjeru i nadu onima koji odrastaju bez obitelji, a nas velike podsjeća na želje koje sanjaju oni najmanji. Ukazuje nam kako je čarolija Božića ljubav, taj neprocjenjivi dar, najpotrebniji djeci koja odrastaju bez roditelja.

Unutar humanitarne akcije, sav prihod od prodaje „Božićnih krila“ Emmezeta će donirati dječjem domu Maestral u Splitu.

Cijena „Božićnih krila je 14,99 kn. Artikl je dostupan u svim Emmezeta centrima i u webshopu.

No, to nije sve! Humanitarna akcija nije samo kupovina Čarobnih krila. U svim prodajnim centrima Emmezete postavljeni su "Čarobni zidovi", kojima su uz malo čarolije narasla krila. Za svaku fotografiju ispred Čarobnog zida i hashtag #vjerujučaroliju, sudjelujete u humanitarnoj akciji. Objavite fotografiju na Instagramu, a Emmezeta će za svaku objavljenu fotografiju donirati 1 kn dječjem domu Maestral u Splitu.

Emmezeta centri u kojima se možete fotografirati: Osijek, Slavonski Brod, Jankomir, Žitnjak, Stupnik, Varaždin, Rijeka, Pula, Zadar, Split i Dubrovnik.

Humanitarna akcija traje od 18.11. – 24.12.2019.

Neka ovog Božića bude više ljubavi, u našim, vašim i njihovim srcima.

Stvarajmo i vjerujmo u čaroliju zajedno!

Vaša Emmezeta

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 23:53