TRAŽITE NOVI POSAO?

ŽELITE KREATIVAN I ODLIČNO PLAĆEN POSAO? Naučite sve o dizajnu interijera

Osposobljavanje za dizajnera interijera ove godine održava se u Zagrebu i Splitu.

Satima se gubite na Pinterestu i pinnate razne inspiracije uređenje interijera? Stalno vam na pamet padaju nove ideje za uređenje svog doma, jednostavno si ne možete pomoći? Prijatelji vas redovito zovu za savjet i često čujete kako imate "oko za lijepo"? Ako ste se pronašli u svemu navedenom, pravo je vrijeme da uđete u svijet dizajna interijera, povežete se sa strukom i klijentima te unovčite ovaj svoj talent.

Visoka škola Aspira nudi jednogodišnji program osposobljavanja unutar kojeg će polaznici naučiti sve o teoriji i praksi o projektiranju interijera.

Polaznici će steći uvid u praktične i poslovne aspekte dizajna interijera, tako da će po završetku programa moći započeti samostalnu karijeru. - navode iz Aspire.

Predznanje nije uvjet – samo želja za učenjem, ističu u Aspiri.

Polaznici će tako u godinu dana dobiti sve potrebno znanje kako bi iz Aspire izašli kao kompetentni dizajneri interijera. Program obuhvaća baš sve - od samog razvoja ideje do njene realizacije. Osim toga, nakon godinu dana u Aspiri znat ćete sastavljati ponude, izvještaje te vrhunski izrađivati životopise i portfelje. Između ostalog, uči se i tehničko crtanje i korištenje računalnog programa ArchiCad za dizajniranje interijera.

Program za dizajnera interijera osmišljen je oko praktične nastave i radionica, vode ih renomirani stručnjaci, a Aspira surađuje i s poznatim studijem za arhitekturu i dizajn interijera Stairwell&Loft.

Program se sastoji od nastavnih cjelina:
- stilovi i dizajn kroz povijest
- boja i svjetlost
- građevinske konstrukcije i materijali
- 3D crtanje
- projektiranje interijera
- primjena računala u dizajnu
- praktična nastava uz vrhunske stručnjake

Više informacija potražite na www.aspira.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 15:16