Pitali smo i rekli ste nam

Droga, krumpiri, ljubavni trokut… I sve to u unajmljenom stanu! Pročitajte najluđa iskustva naših čitatelja!

Nedavno smo vas zamolili da s nama podijelite svoja iskustva s unajmljivanjem stanova, najmodavcima i temama koje su svakodnevica velikom broju hrvatskih građana. Najzabavnije pitanje ankete bilo je svakako opis najluđe situacije koju su naši čitatelji doživjeli sa svojim cimerima, najmodavcima ili susjedima pa vam donosimo izbor od nekoliko zaista upečatljivih!

"[Najluđe iskustvo sa susjedima bilo je…] kad je susjed mrtav pijan legao pred vrata mog stana i zaspao pa nisam mogao izaći."


“Kod pretresa njihova stana susjedi su svoje stvari (ilegalne) pokušali prebaciti na naš balkon koji se nalazio do njihova!"


"Imali smo susjedu koja je prigovarala za svaku sitnicu. Jednom smo s društvom slavili rođendan i pazili i bili tihi, ali je susjedi zasmetalo lupanje vratima od taksija na ulici."


"Jedna djevojka mi je prijetila da će me 'zaklati kao pi*ku' jer sam odbila maknuti krumpire s poda na kojem su stajali u svojoj vrećici, što se kosilo s njenim idejama o tome da hrana ne bi smjela stajati na podu. U dućanskoj vrećici... moji (ja bih ih jela, a ne ona). Neoguljeni... Krumpiri… Je li to normalno? :D"


"Susjed iz zgrade nazvao je vlasnika stana na Novi Zeland, a mene vlasnik stana da mi kaže da rolete ne smijem izbacivati prema van već samo dizati i spuštati jer će se iskriviti ako ih izbacim van!!!"


"Živjela sam s dvije cimerice, od kojih je dečko od jedne od njih stalno živio kod nas, ali preko toga smo kao prelazili. Bila je kontrol frik, a ona i dečko su se često znali uzajamno potući, raditi scene, derati se, bacati stvari. Jednom prilikom sam je našla kako si noktima grebe lice do krvi jer se posvađala s njim. Odlučila sam otići kada su mi počeli prigovarati zašto se nikad ne družim s njima i njihovim društvom te su me u jednoj prilici pokušali napasti, ali sam doslovno samo s mobitelom izletjela iz stana. E da, na ovu drugu cimericu sam naletjela kako se mazi u krevetu s dečkom prve cimerice. Da, luda kuća!:)"


Nemojte dopustiti da vas ove šašave priče obeshrabre! Svi se dobri najmodavci skrivaju na stranicama portala Prvi Kvadrat.

Kako jednostavno i brzo koristiti tražilicu za nekretnine Prvi Kvadrat saznaj OVDJE

Na karti koja je sastavni dio tražilice Prvi Kvadrat pogledajte koje se nekretnina iznajmljuju u hrvatskim gradovima, saznajte cijene i saznajte sve što možete, a možete puno. Uštedite si vrijeme, budite efikasni i iskoristite sve mogućnosti tražilice Prvi Kvadrat, te pregledajte bazu nekretnina za najam OVDJE.

Više o najmu stanova saznajte OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 10:54