WASHI TRAKE

5 simpatičnih načina za iskoristiti ukrasne samoljepljive trake

Tape rolls, masking tape rolls in pile. Red and white tones, christmas motifs. White background
Getty Images/iStockphoto

Simpatičan i povoljan dekorativni element koji možete pronaći u ponudi bilo koje hobby trgovine.

Ako ste ljubitelji DIY projekata, sigurno ste u hobby trgovinama primijetili Washi trake, odnosno, samoljepljive trake s raznim uzorcima. No što napraviti s njima, kako ih iskoristiti? Neke od njih su toliko simpatične da nam je uopće žao iskoristiti ih za bilo što. Međutim, donosimo vam 8 simpatičnih blagdanskih ideja koje će vas oduševiti!

Uštedite na papiru za zamatanje tako da ostatke različitih ukrasnih papira spojite i jedan - i to s nekom zanimljivom Washi trakom.

Napravite svoj pravi mali božićni gradić, a kulisu ukrasite Washi trakom zelenih uzoraka. Možete se poigrati i napraviti božićne motive kao što je trokutasti oblik drvca ili čak puteljak koji vodi kroz gradić.

Manje je više - jednostavne, a simpatične čestitke osvojit će srca vaših najdražih. Običan papir, malo Washi trake blagdanskog uzorka i lijepi tekst sa željama od srca bit će pravi pogodak ovih blagdana.

Ukrasite staklenke, u njih stavite svijeću i dobili ste simpatičan mali božićni fenjer!

Foto: One hand in my pocket

 

Ove godine svom zidu dajte još malo blagdanskog ruha. Simpatičan tekst ispisan Washi trakom ili blagdanski motiv je odlično rješenje, jer se ova samoljepljiva traka jednostavno uklanja i ne ostavlja tragove na zidu.

Izvor: Apartment Therapy

Izdvajamo

Iz drugih medija