TRADICIJA I BLAGDANSKO UREĐENJE

7 mjesta u domu koja možete ukrasiti božićnim čestitkama

Ako se netko od vaših bližnjih još uvijek drži ove predivne stare tradicije, zaista je šteta da čestitke samo pospremate u ladicu.
Foto: Carolyn Barber

Ova stara tradicija slanja božićnih čestitki nije u potpunosti iskorijenjena - sigurno još uvijek u svojoj okolini imate nekoga tko drži do toga da svi za Božić dobiju svoju čestitku, a možda ste i sami ta osoba. Donosimo vam predivne načine kako božićne čestitke uklopiti u blagdanske dekoracije u svom domu. Sigurni smo da će vas barem jedna ideja osvojiti, stoga motivirajte sebe i svoje najdraže da ovih blagdana ponovno uvedete ovu tradiciju koju njegovali naše bake, djedovi i roditelji.

Foto: Pixeleyes Photography

Špaga i ukrasne štipaljke

Uvijek fantastično rješenje je špaga s ukrasima i čestitkama pričvršćenim ukrasnim štipaljkama. Povoljan, a zaista efektan način da ukrasite svoj zid ovih blagdana.

Košara ili kutija

Prikupite sve čestitke koje ste dobili tijekom godina u jednu manju kutiju ili košaru te je postavite na jednu od polica. Praktično je jer odmah možete dodavati i nove pristigle čestitke.

Ukrasna vrpca

Jednostavno pričvrstite jednu dugačku vrpcu na zid i na nju dodajte čestitke.

Vijenac

Ako imate dovoljno čestitki, posložite ih u krug i napravite od njih simpatičan zidni vijenac. Samo jedan pogled na taj vijenac izmamit će vam osmijeh na lice svaki put jer ćete se sjetiti svih divnih ljudi koji su se sjetili čestitati na ovaj starinski način.

Foto: Ben Anders

Grane

Grane su predivna i decentna dekoracija koja je zahvalna za svako godišnje doba. Ako je ukrasite čestitkama i lampicama, postat će prava mala zvijezda blagdanskih dekoracija u vašem domu.

Foto: Carolyn Barber

Držači od žice

Ako ste malo spretniji s rukama, poigrajte se s kliještima i oblikovanjem žice. Napravite nekoliko držača i izložite svoje čestitke na policu.

I to je to, u domu imate još jednu blagdansku dekoraciju koja ne traži mnogo vremena niti financija, a izgleda fantastično i podsjeća vas na vaše najdraže.

Izvor: Ideal Home

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 12:29