Sadržaj vam omogućuje VIP

REZULTATI NAGRADNOG NATJEČAJA D&D-a I VIPNETA Žiri je donio odluku koji je dnevni boravak najljepši

U 19 dana pristiglo je čak 430 prijava koje su poznati hrvatski arhitekti ocjenjivali prema unaprijed utvrđenim kriterijima. Bilo je napeto i neizvjesno...

U redakciji je bilo napeto. Bodovi žirija zbrajali su se na dva zasebna punkta. Nije bilo mjesta za pogreške. Svaki bod pribrojen prethodnom dodatno se provjeravao. I onda je došla potvrda, rezultati su bili identični, što znači da smo dobili pobjednika! Riječ je, dakako, o velikom finalu našeg nagradnog natječaja "Biramo najljepši dnevni boravak u Hrvatskoj", koji smo organizirali s dugogodišnjim partnerom Vipnetom i Native Ad Studijem Hanza Medije.

Natječaj je trajao točno 19 dana (od 18. rujna), a ukupno je pristiglo čak 430 prijava s vrlo zanimljivim rješenjima svakodnevnog životnog prostora! No, kako se odabir najboljeg dnevnog boravka ne bi sveo na osobne redakcijske ukuse, okupili smo stručni žiri sastavljen od najeminentnijih hrvatskih arhitekata, kojima zahvaljujemo što su se odazvali našem pozivu na stručno ocjenjivanje pristiglih prijava. Ukupno 11 članova žirija tako je na temelju unaprijed utvrđenih kriterija odabralo deset boravaka u uži krug, a potom je uslijedilo još jedno ocjenjivanje. Ovaj put za najbolji boravak. Kriteriji po kojima su se ocjenjivali dnevni boravci bili su inovativnost, kreativnost, harmoničnost materijala, tekstura i boja te funkcionalnost. Dakle, uvjet nije bio luksuz, velika površina ili skupi dizajnerski namještaj. Prije svega se tragalo za drugačijim, zanimljivim interijerom.

Naš partner u nagradnom natječaju, Vipnet, osigurao je i vrijednu nagradu za vlasnike najljepšeg boravka, koji će osvojiti Samsung LED TV i Samsung tablet.

- U Vipnetu svaki rezultat analiziramo s pozicije zadovoljstva krajnjeg korisnika i iz tog razloga velik interes i pozitivne reakcije građana smatram potvrdom da smo natječaj dobro zamislili. Među brojnim kvalitetnim prijavama stručni žiri je uistinu imao zahtjevan zadatak kako bi odabrao najboljeg. Poznata je izreka ''svugdje je lijepo, a kod kuće najljepše'', a nadolazeći blagdani vrijeme su kada provodimo više vremena sa svojim najbližima u toploj, domaćoj atmosferi, ali i razmišljamo o svojim željama i donosimo odluke kojima ćemo biti bliže njihovu ostvarenju. Vjerujem kako ćemo nagradom iz Vip ponude, TV-om i tabletom uljepšati nadolazeće blagdane vlasnicima najljepšeg dnevnog boravka. Od srca im želim sretne nove odluke - istaknula je Martina Rizman Matić, direktorica Korporativnih komunikacija Vipneta.

Na stranicama koje slijede doznajte koji je pobjednički dnevni boravak prema ocjenama stručnog žirija, ali i prema glasovanju publike, s obzirom na to da su posjetitelji našeg internetskog portala www.domidizajn.hr paralelno s ocjenjivanjem žirija mogli glasovati za svojeg favorita.

Moramo se pohvaliti da je ukupno glasovalo 2000 naših čitatelja, a njih 10-ak nagradit ćemo vrijednim nagradama: usisavačem, bluetooth zvučnikom, sokovnikom, kućnom vagom, uređajem za filter kavu, rainshower ručnim tušem...

FINALNI POREDAK PREMA OCJENI STRUČNOG ŽIRIJA

1. Nina Dolanjski i Marko Bosnar, Zagreb

2. Dubravka Tardozzi, Zagreb

3. Igor Ujčić, Pazin

4. Helena Noršić Patrčević, Samobor

5. Obitelj Milotić, Rakovci

6. Maja Mihovilović, Zagreb

7. Gordana Latinović, Split

8. Obitelj Dimić, Slavonski Brod

9. Ana Slade-Silvić, Zagreb

10. Sandra Katona Šesto, Zagreb

FINALNI POREDAK PREMA GLASOVANJU PUBLIKE

1. Obitelj Milotić, Rakovci
2. Maja Mihovilović, Zagreb
3. Igor Ujčić, Pazin
4. Gordana Latinović, Split
5. Obitelj Dimić, Slavonski Brod
6. Nina Dolanjski i Marko Bosnar, Zagreb
7. Dubravka Tardozzi, Zagreb
8. Ana Slade-Silvić, Zagreb
9. Sandra Katona Šesto, Zagreb
10. Helena Noršić Patrčević, Samobor

Tko je od čitatelja osvojio nagradu doznajte na našem internetskom portalu www.domidizajn.hr. Čitajte nas i dalje, klikajte nas i pišite nam na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Kod kuće je najljepše…Vrijeme je za najatraktivniji Trio paket. Odaberite Vip Fiksni Trio paket (Internet, TV i telefon) za samo 205kn/mj. Kombinirajte s mobilnim tarifama Bez Granica+ i uzmite smartphone u ruke i laptop u krilo za 18 kuna. Više na www.vipnet.hr i 0800 091 091

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 14:51