Gorenje usisavač

USISAVANJE U DISCO RITMU!

Gorenje usisavač VCEB21DWB

B energ. razred (28,2 kWh/god), snaga 800 W, HEPA filtriranje, priložene vrećice: 3 papirnate + 1 platnena za višekratno korištenje + 1 mikrofilter vrećica, univerzalna četka + 3 dodatna nastavka, teleskopska cijev, SoftStart meko pokretanje motora, FullIndicator pokazivač napunjenosti vrećice, tihi rad, područje dohvata 19 m, gumirani kotači, SmartParking sustav pametnog odlaganja usisavača, automatsko namatanje kabela.

Hepa Filtration

HEPA filter uklanja najmanje 99,95% čestica iz zraka, uključujući pelud i

grinje, što je bitno onima koji pate od astme ili alergija. Sav zrak koji usisavač usiše prisilno prolazi kroz HEPA filter gdje prašina i čestice nečistoće budu zaustavljene odnosno zadržane u vlaknima filtera.

5BagsExtra

Kada kupite usisavač Gorenje, možete usisati do 17,5 litara prašine bez dodatnog troška stoga što je s novim usisavačem isporučeno pet dodatnih vrećica: tri papirnate vrećice za jednokratnu uporabu, jedna ponovno upotrebljiva vrećica od platna/tkanja i jedna vrećica od mikrofiltera za maksimalno filtriranje prašine.

SuperSilent

Gorenje usisavači ističu se izvanredno tihim, te izuzetno učinkovitim i ekonomičnim HighPerformance motorom koji stvara snažniji protok zraka uz manju potrošnju energije. Za savršene rezultate usisavanja uz minimalnu buku u vašem domu.

TelescopeTube

Ultra laka teleskopska cijev laka je za rukovanje, rastezljiva je i sklopiva. Može se tijekom uporabe podesiti kako bi bila maksimalno komforna. Teleskopska cijev se nudi kao aluminijem ili kromom presvučena cijev.

SmartParking

Usisavači imaju poseban utor koji jednostavno i praktično pridržava četku ili usisnu cijev nakon čišćenja ili za vrijeme stanki. Umetnite jednostavno cijev u taj utor gdje će ona sigurno pričekati sljedeću upotrebu.

SoftStart - meko, postepeno pokretanje motora

Motori s mekim pokretanjem energetski su učinkovitiji i imaju dulji životni vijek. Zbog manjeg momenta za vrijeme pokretanja motora, teret se postepeno prenosi na sve pokretne dijelove motora. To smanjuje naprezanje kojem je izložen motor i smanjuje potrošnju električne energije.

FullIndikator - pokazivač pune vrećice za prašinu

Pokazivač će vas obavijestiti kada je vrećica za prašinu puna i treba li ju zamijeniti ili isprazniti. To ima dvije prednosti: poboljšava čistoću i štiti motor od preopterećenja. Kada je vrećica za prašinu puna, otpor prolasku zraka kroz usisavač je veći, a to povećava naprezanje motora.

RubberWheels, kotači obloženi gumom

Kotači obloženi gumom sprječavaju oštećivanje osjetljivog poda kao što je parket i daju stabilnost u radu. Usisavač ne ostavlja bilo kakve tragove ili ogrebotine kada se pomiče po mekim ili tvrdim površinama.

EasyHandle, ručka za premještanje usisavača

Ručka omogućava sigurno premještanje usisavača iz sobe u sobu. Kod nekih aparata za čišćenje ručka je u stvari integralni dio kućišta, dok je kod drugih pričvršćena za sredinu kućišta, kako bi bilo moguće premještanje, ali i uporaba u vodoravnom položaju.

AutoCabel, automatsko namotavanje kabela

Automatsko namotavanje kabela, standardna oprema usisavača Gorenje, automatski će vratiti kabel u kućište usisavača.

Više informacija o usisavačima Gorenje

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 23:42