NE PROPUSTITE

D&D Vrt još samo DANAS (9. veljače) na svim kioscima PLUS DAR ČITATELJIMA: POSTER MJESEČEV SJETVENI KALENDAR 2018.

Novi zeleni magazin uz Jutarnji list za sve ljubitelje čarobnog biljnog svijeta i vrtlarenja

Stigla nam je veljača! Za neke mjesec ljubavi, maškara i prevrtljivog vremena, a za redakciju i suradnike D&D-a Vrt vrijeme planiranja našeg vrta. Podsjetimo, od Grada Zagreba dobili smo parcelu od 50 kvadrata na zagrebačkim Ravnicama.

Vrtlar Hrvoje Kovač iz Botaničkog vrta PMF-a u Zagrebu već 20 godina nadopunjava svoju zavidnu kolekciju bonsaija

Ovaj mjesec na njoj smo zajedno s našim suradnicima, krajobraznom arhitekticom Darijom Perković i vrtlarima Hrvojem Kovačem i Andrejom Čoh prionuli na zadatak planiranja, jako bitan korak kojim se osmišljava i priprema vrt za buduće radnje. Pogledajte kako smo to napravili u velikoj temi broja i naučite sve najvažnije korake koje trebate poduzeti prije same sadnje.

USPJEŠAN UZGOJ

Uz to, naučili smo ispitati pH tla i u konačnici napravili prve zelene akcije u našem D&D vrtu. No ni to nije sve! Naši vrtlari Hrvoje i Andreja inspirirat će vas da se počnete baviti zelenim akcijama i u svom domu. Pokazat će vam kako sami odabrati i obraditi drvo za bonsai i naučiti vas sve što trebate znati kako biste uspješno uzgajali agrume.

Kako je ovo tek drugi broj, moramo vam se zahvaliti na sjajnim reakcijama povodom prvog broja. Primili smo vaše brojne mailove i pozive s pohvalama i sugestijama. Jedna od njih bila je i objava mjesečevog sjetvenog kalendara. Naravno, poslušali smo vas i u ovom broju darujemo vam ga u obliku preglednog postera.

Zavirite u jedan od najljepših stanova za najam u Zagrebu koji osim odličnim dizajnom osvaja i činjenicom da u 56 kvadrata ima po svim prostorijama raspoređenih čak 40 biljnih vrsta, od benjamina starog 15 godina do paprati

DAR ČITATELJIMA U ČASOPISU D&D VRT!

Poster mjesečevog sjetvenog kalendara za 2018. godinu potražite samo u novom broju časopisa D&D VRT u četvrtak, 8. veljače.

ZDRAVI RECEPTI

Uz sve navedeno, u ovom broju donosimo vam shopping vodič, vodimo vas u najzeleniji stan u Zagrebu, upoznajemo vas s arhitektom zaljubljenim u tikve, fotografom koji obožava Maksimir, a naša dežurna kuharica Mateja Domitrović inspirirat će vas i za pokoji zdravi recept. Nadamo se da ćete uživati u svemu što smo vam pripremili. Svoje pohvale, primjedbe i sugestije šaljite nam na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Želimo uspješno vrtlarenje svima!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 05:09