Za velike i male

Dvorišne ljuljačke za uživanje

 

Naša dvorišta i vrtovi trebaju biti mjesta gdje se odmaramo i otpuštamo sav nakupljeni stres koji sa sobom nose često napeti radni dani. Odabirom ljuljački umjesto klasičnog vrtnog namještaja u svoj vanjski prostor unosimo zaigranost i umirujući efekt ljuljanja koji pomaže da se brže opustimo. Praktične i udobne za sjedenje, dvorišne ljuljačke lijep su detalj uređenja koji privlači pozornost i koji će vam ubrzo postati najdraže mjesto za sjesti.

Osim običnih ljuljački s kojima će se djeca rado zabavljati, visećih sjedalica u koje se možete zavaliti s čašom osvježavajućeg napitka i klasičnih visećih klupa, sve su popularniji i kreveti ljuljačke na kojima možete malo i odspavati kada vas umore sunce i svjež zrak.

Taj jednostavan, a efektan element luksuza uz malo truda možete uklopiti u svoj prostor i stvoriti jedinstveni kutak samo za sebe. Dvorišne ljuljačke izrađene od drveta, užeta, različitih metala ili, pak, pletene plastike, a ukrašene mekim jastučićima i tkaninama različitih uzoraka izgledat će izvrsno koji god stil samog namještaja odaberete. U nastavku pogledajte ljuljačke koje bi svako dvorište pretvorile u zabavno mjesto za odmaranje.

Foto: Pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. ožujak 2024 04:01