POBJEDNICI SU ODABRANI!

Gdje se nalaze najljepši vrtovi, balkoni i terase u Hrvatskoj?

    AUTOR:
    • Iva Novak

  • OBJAVLJENO:
  • 10.07.2018. u 11:19

Cepin, 040718
Vrtna bajka, vrt Zdenke i Zeljka Matagic u Cepinu.
Na fotografiji: Vrtna bajka u Cepinu.
Foto: Emica Elvedji / CROPIX
CROPIX

 

Članovi žirija u sastavu Lana Mesić, krajobrazna arhitektica, Iva Filipović, krajobrazna arhitektica iz tvrtke Semmelrock Hrvatska, našeg prijatelja projekta, Andreja Čoh, naša stručna suradnica, moderna vrtlarica i autorica bloga www.urbanavrtlarka.com, Berislava Picek, fotografkinja i zamjenica urednice magazina D&D Vrt, Mirela Mikšić, umjetnička direktorica Lela Design Studija, ali i vi, naši čitatelji, u nagradnom natječaju D&D Vrt bira najljepši vrt, terasu/balkon u Hrvatskoj odabrali ste pobjednike!

Zagreb, 050718.
Na natjecaju za naljepsi balkon/terasu i vrt pobjednica u kategoriji balkon/terasa prema izboru citatelja Dom i dizajn vrta je Valerija Maric iz Zagreba. Terasa ima 50 kvadrata, okrenuta je istok i jugoistok. Ispunjena je biljkama; od ukrasnih grmova, cvjetnica do povrtnica. Sredisnji dio ispunjava djelomicno natkrivena pergola s sjedacim dijelom.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
CROPIX
 

Koje su to zelene oaze, gdje se nalaze i priče njihovih vlasnika pročitajte i pogledajte samo u četvrtak (12.7.) u novom broju časopisa D&D Vrt koji izlazi uz Jutarnji list.

Izdvajamo

Iz drugih medija