VAŠ OMILJENI ČASOPIS O VRTLJARENJU

JOŠ SAMO DANAS 15. lipnja novi broj magazina D&D Vrt!

 

Vrtlarska sezonam kažu stručnjaci, sada je u najljepšem ruhu. Jasno nam je to iz vaših brojnih mailova i poruka kojima nas svaki dan obasipate i šaljete nam fotografije svojih divnih eksterijera.


Isto tako, sretni smo što ste se u tako velikom broju (324 prijave) prijavili na veliki nagradni natječaj časopisa D&D Vrt u kojem je stručni žiri odabrao deset najljepših vrtova, terasa i balkona u Hrvatskoj. Bio je to zaista zahtjevan i težak zadatak jer su sve prijave bile vrijedne proučavanja i razgledavanja. Hvala vam od srca na tome! U novom broju časopisa D&D Vrt, koji sljedeći četvrtak, 14. lipnja, izlazi u sklopu Jutarnjeg lista, objavljujemo kojih to deset vrtova, terasa i balkona s ponosom nose titule najdivnijih u zemlji, a nakon toga kreće borba za pobjednika.

Na našem webu (www.domidizajn.hr) od četvrtka 14. lipnja možete i vi, dragi naši čitatelji, uz stručni žiri glasati za svog zelenog favorita. Jedva čekamo vidjeti tko će pobijediti i koga ćete vi, ali i stručni žiri, odabrati u kategorijama najljepši vrt, balkon i terasa.

A u novom broju vašeg omiljenog magazina o vrtlarenju možete saznati i sve o vrstama, uzgoju, sadnji i razmnožavanju ruža. Posjetili smo i prekrasne ružičnjake diljem Hrvatske koji će vas sigurno inspirirati, a donosimo sve i o najljekovitijoj biljci koja se nalazi u vašoj blizini - bazgi, ali i drugim ljekovitim i začinskim biljkama koje morate imati u svom vrtu, poput kamilice, nevena, peršina i anisa. Tu je i tekstualni te fotografski pregled svega što trebate znati o rododendronu, jako lijepoj zimzelenoj biljci.


I ovaj mjesec vodimo vas u najljepša domaća zelena mjesta. U ovom broju to je šarmantna gradska terasa u Zagrebu, potpuno skrivena od znatiželjnih pogleda. No, to, naravno, nije sve. Donosimo i detaljan shopping vodič za kupnju savršene kante za zalijevanje, šalabahter kalendara radova u vrtu za lipanj, posjetili smo i romantični mediteranski vrt u Splitu i slastičarnicu u Zagrebu koja ima floralni strop.

Sve to, ali i još više saznajte u novom broju magazina D&D Vrt koji još SAMO DANAS petak, 15. lipnja, potražite na kioscima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 01:17