IZGRADI TRODIMENZIONALNI VRT

Modularni sistem vrtova Growmore za svaki prostor

 

Obožavamo ovakve projekte! Modularni sistem vrtova Growmore, namijenjen za urbane prostore, sastoji se od drvenih kutija za sadnju koje se mogu sastaviti kako bi se stvorili mali vrtovi i uzgajališta. Cijelu priču osmislio je danski arhitektonski studio Husum & Lindholm Architects. Studio čine Sine Lindholm i Mads-Ulrik Husum, a ovaj kreativan dvojac želi olakšati svakome izgradnju vlastitog trodimenzionalnog vrta - tako je razvio modularni set koji se može sastaviti u gotovo bezbroj konfiguracija.

Nacrte za komponente svi mogu skinuti s njihove web stranice, a module sistema možete izgraditi ako imate CNC stroj i šperploču. Sustav se zapravo sastoji od samo šest dijelova, koji uključuju kutiju za sijanje standardne veličine, police i pričvršćivače.

- Sustav podsjeća na Lego kockice, dijelovi se mogu okretati okomito i vodoravno, potpuno je fleksibilan. Tako da svatko može graditi kako poželi, totalno slobodnim stilom - rekao je Lindholm za poznati web portal Dezeen. Može se koristiti u zatvorenom prostoru ili na otvorenom. Također, odlično funkcionira za podjelu prostora gdje može funkcionirati kao prozračna, transparentna i lijepa pregrada.

Više informacija i nacrte potražite na web stranici ovih talentiranih arhitekata www.husumlindholm.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 19:37