NAGRADNI NATJEČAJ D&D VRT

Otvoreno je glasovanje za finaliste natječaja časopisa D&D Vrt!

Između 324 prijave stručni žiri odabrao je 20 najboljih i najljepših vrtova, balkona i terasa u Hrvatskoj.

Članovi žirija u sastavu Lana Mesić, krajobrazna arhitektica, Iva Filipović, krajobrazna arhitektica iz tvrtke Semmelrock Hrvatska, našeg prijatelja projekta, Andreja Čoh, naša stručna suradnica, moderna vrtlarica i autorica bloga www. urbanavrtlarka.com, Berislava Picek, fotografkinja i zamjenica urednice magazina D&D Vrt, te Mirela Mikšić, umjetnička direktorica Lela Design Studija, u nagradnom natječaju D&D Vrt bira najljepši vrt, terasu/balkon u Hrvatskoj 30. svibnja između 324 prijave odabrali su 20 najboljih, i to po deset kandidata u svakoj kategoriji. Žiri se u konačnici vodio kriterijima poput originalnosti u samoj realizaciji eksterijera, autohtonosti s obzirom na podneblje u kojem se nalaze te raznolikosti biljnih vrsta koje u njima prevladavaju.

Zanimljivo je da su finalni vrtovi, balkoni i terase rasprostranjeni diljem zemlje, a nije za odmet dodati i da među finalistima u kategoriji terasa/balkon ima prostora čije se kvadrature kreću od dva do čak 50 četvornih metara, dok kod finalnih vrtova imamo kandidate od šest pa do čak 2000 kvadratnih metara.

Svima zahvaljujemo na odazivu, a svoje terase, balkone i vrtove njegujte i dalje jer mnogi od vas mogu očekivati naš poziv i posjet kako bismo vaše zelene oaze predstavili u našem vrtnom magazinu.

Svoj glas favoritima možete dati OVDJE.

Konačne pobjednike prema glasovima čitatelja i žirija objavljujemo u magazinu D&D Vrt 12. srpnja 2018. godine. Čitatelji će moći osvojiti po 5 setova (2 x Lounge stolice Fangel i stolić Idre od JYSK-a). Kriterij odabira pobjednika za čitatelje biti će najkreativniji odgovor na pitanje „Zašto glasujete za ovaj vrt/balkon/terasu?“. Svi čitatelji koji glasaju za favorite, ne moraju sudjelovati u natječaju. Ako žele sudjelovati u natječaju i potencijalno osvojiti nagradu, trebaju odgovoriti na nagradno pitanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 01:01