NOVI BROJ ČASOPISA D&D VRT

Samo DANAS, 12. travnja na kioscima (uz Jutarnji list) potražite novi broj časopisa D&D VRT!

PLUS Biramo najljepši vrt, balkon, terasu...u Hrvatskoj! Ukljuci se i osvoji jako vrijedne nagrade. Koje? Saznajte samo u novom broju časopisa D&D VRT, 12. travnja (četvrtak) uz Jutarnji list

Stiglo je proljeće pa naš časopis obiluje poučnim i lijepim temama više nego ikad prije. Stručni suradnici Andreja Čoh i Hrvoje Kovač u našem D&D vrtu na Ravnicama posadili su začinski vrt - donosimo vam sve trikove kako da i vaš bude jednako zelen i mirisan. Isti smo dan postavili i bambusovu pergolu te otkrivamo detaljne korake njezine izrade.

Posjetili smo čovjeka koji na svom imanju ima tisuću primjeraka raznih sukulenata, a razradili smo i veliku temu o orhidejama te saznali kako spasiti i one primjerke koji zaista izgledaju kao da im nema spasa. Vjerujemo da će vam se svidjeti i tema o bromelijama - donosimo sve o tim sobnim biljkama koje u interijere unose dašak brazilske šume. Kako bi vaš eksterijer zasjao u punom sjaju, a vrtlarski poslovi bili ugodniji i lakše izvedivi, važno je služiti se pravim alatom - kroz temu "Abeceda vrtnog alata" predstavljamo ponudu iz naših trgovina.

Nadalje, i u ovom su nas broju inspirirali ljudi koji žive prirodu, i to u raznim oblicima i kroz mnoge sfere, pa smo tako ugostili kipara i dizajnera Dominika Meštrovića, slikara Danijela Srdareva, ali i ekipu koja stoji iza popularnog instagramskog profila "Dnevna doza biljaka".

Nije nas zaobišla ni naša ljubav prema interijerima pa smo, među ostalim, zavirili i u životni prostor studentice urbanog vrtlarstva. A kakvo li smo vam iznenađenje ostavili za kraj!

Pripremite svoje vrtne rukavice i grabljice, uredite svoje balkone, vrtove i terase i uzmite fotoaparate u ruke jer D&D Vrt otvara veliki natječaj - biramo najljepše hrvatske vrtove, balkone i terase, a nagrade koje slijede ugodno će vas razveseliti.

Uživajte u proljeću!

Novi broj časopisa D&D Vrt potražite na kioscima uz Jutarnji list samo u četvrtak, 12.travnja. 2018.

Foto: Berislava Picek/Hanza Media, Neja Markičević/Hanza Media, Living4media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 06:39