PREDMET ŽUDNJE

Svi žele imati 2 u 1... Lijepu vazu i vrč za zalijevanje biljaka!

Napravljen je od nehrđajućeg čelika i lakiran u boju mjedi, a u njega stanu dvije i pola litre vode. Cijena mu je 428 kuna, a može ga se kupiti u trgovini Gnijezdo

Kassan nije samo lijepa dekoracija i vrč, nego i vrlo praktična posuda za zalijevanje vaših omiljenih biljaka s potpisom poznatog brenda Dutchbone. Riječ je o dinamičnom nizozemskom brendu čiji su proizvodi nadahnuti globalnim interijerima.

Na svojim putovanjima po svijetu dizajneri iz Dutchbonea pronalaze jedinstvene predmete i majstore ručnog rada čiju priču prenose u svoje kolekcije, koristeći pritom samo vrhunske materijale poput punog drva, čelika ili mjedi. Spajajući različite stilove i utjecaje, uz savršen omjer ručnog rada i industrijske izrade, Dutchbone vam donosi jedinstvene proizvode s dizajnerskom vrijednošću, ali po pristupačnim cijenama.

Jedan od takvih proizvoda svakako je i ovaj divan vrč napravljen od nehrđajućeg čelika i lakiran u boju mjedi. Vodootporan je, ima volumen cca 2,5 l, promjer otvora 8 cm i dimenzije: 12 x 18 x 31 cm (širina x duljina x visina). U Hrvatskoj ga možete kupiti u trgovini Gnijezdo po cijeni od 428 kuna. Neka vam lijepi vrč uvijek bude negdje pri ruci!

Više informacija potražite na internetskoj stranici www.gnijezdo.hr.

Foto: Dutchbone

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 09:32