PREDMET ŽUDNJE

Svi žele imati... Klupu Sevilla za opuštajući boravak na otvorenom

'I jedna klupa pokraj mora, ispod jednog starog bora...' Možda nije na obali, ali bili bismo sretni i da nam je na balkonu ili u vrtu, zar ne?

Zamislite sljedeću situaciju - vruć je dan, sparno je, imali ste stresan dan na poslu, godišnji odmor i brčkanje u moru još nisu ni blizu na rasporedu, stižete doma i krećete prema svom vrtu, balkonu ili terasi. Pogled vam pada prema udobnoj klupi koja je u hladu i koja kao da vas poziva na odmor i opuštanje. Zvuči odlično, zar ne? Klupe su posljednjih nekoliko godina postale apsolutni 'must have' za eksterijere bilo koje vrste. Zašto?

Ponajprije zbog toga što imaju dozu romantike u sebi, dobro izgledaju i udobne su za boravak na otvorenom. Za ovaj broj, pronašli smo jednu baš takvu. Klupa imena Sevilla dolazi u dvije boje, svijetlo i tamnosivoj. Dimenzije su joj sljedeće: dužina 120 cm, visina 80 cm, širina 59 cm, a dimenzije prostora za sjedenje su: dužina 120 cm, visina 44 cm, širina 59 cm.

Cijena proizvoda je 957,89 kuna, a dobra vijest je da je trenutačno na akciji s popustom od čak 50%. Dakle, nova cijena je 478,95 kn. Prodajno mjesto: trgovine Home Sweet Home.

Foto: Berislava Picek/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 04:14