I JEDNA NOVOST!

3 fantastična načina korištenja Ikeinih RÅSKOG kolica u domu

 

Volimo multifunkcionalne predmete i namještaj koji mogu ispuniti više od jedne funkcije u domu: fotelja koja se pretvara u krevet, police za pohranu i ukrašavanje, stolove koji se smanjuju kada je potrebno, klupice za pohranu i sjedenje sve te divne predmete koji nam život u malom prostoru čine lakšim, a i iznimka nisu ni Ikeina RÅSKOG kolica (379 kn) , koja možete smjestiti u svaki manji kutak doma, a mogu se pomicati i lijepo pristaju svakoj prostoriji i stilu uređenja. Mogu biti dio kuhinjskog namješataja i poslužiti kao dodatni prostor za odlaganje posuđa, u dječjoj sobi kao dio radnog stola za držanje pribora ili kao mobilna polica u kupaonici, pa čak i noćni ormarić. I što je najbolje, kako u malim, tako i u onim malo većim domovima. Novost je da su od sada dostupna i u crnoj boji, a u nastavku pogledajte na koje ih sve načine možete koristiti.

U kupaonici

Ikeina RÅSKOG kolica mogu biti idealna za organiziranje vaših kozmetičkih proizvoda, krema, ručnika, sušila za kosu ili bilo kojeg drugog tipičnog kupaonskog predmeta, jer vam omogućuju da sve bude savršeno organizirano.

Kao noćni ormarić

Moderan dizajn ovih kolica svaku će spavaću sobu učiniti elegantnom. Osim toga, imat ćete mnogo više prostora za pohranu vaših knjiga i stvari.

U kuhinji

Još jedan sjajan način korištenja ovog objekta je u kuhinji. Možete iskoristiti odjeljke kako biste podijelili različite vrste hrane: u jednom voće, u drugom u kruh, u trećem povrće, ili za držanje začina i drugih namirnica koje često koristite i trebate imati pri ruci, na primjer.

U crnoj boji

Foto: IKEA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:55