BOŽIĆ 2018.

5 najpopularnijih boja za božićne dekoracije

 

Svi se već zabavljaju s božićnim ukrašavanjem i dodavanje omiljenih ili nekih novih blagdanskih ukrasa u svoj dom, ali stvar koju biste trebali razmotriti jest da li odgovaraju vašem kućnom dekoru ili ne. Pronalaženje odgovarajuće boje ili sheme boja i stila koji će se savršeno uklopiti kako ne biste trebali redizajnirati kompletno uređenje vašeg interijera nije neka velika nauka, ali ako želite biti u trendu evo nekoliko trenutno popularnih ideja.

 

Sezonsko ukrašavanje crvenom bojom

Crvena, naravno, uz zelenu i bijelu boju, ulaz u skupinu tradicionalnih blagdanskih boja i mnogi je koriste za stvaranje blagdanskog ugođaja. Ova naglašena boja izvrsno pristaje uz svaki stil uređenja i ne treba je biti puno. Dovoljna je koja čarapica, jastučić da prostor učini svečanim.

 

 

Sezonsko ukrašavanje zelenom bojom

Zelena je još jedna tradicionalna božićna boja, koja se lako može uklopiti u prostor za blagdane u obliku zimzelenih stabala i vijenac, ili nekim drugim prirodnim zimzelenim vrstama.

Sezonska ukrašavanja srebrnom i bijelom bojom

Još jedna omiljena boja za blagdansko  ukrašavanje je srebrna. Od srebrnih zvona do srebrnih pahuljica koje vise sa stropom, srebrom ćete stvoriti hladan zimski ambijent i najbolje pristaje uz svijetle i neutralne boje koje se ne ističu previše.

 

Bijela je još jedna popularna božićna boja. Ona je više minimalistička alternativa srebrnoj i njome možete lako stvoriti čarobni zimski ugođaj. Osim toga, bijelu možete vrlo lako kombinirati s neutralnim i mnogim drugim bojama.

 

Sezonska ukrašavanja zlatnom bojom

Još jedan omiljena blagdanska boja je zlatna, koja gotovo uvijek izgleda raskošno i jedna je od najomiljenijih blagdanskih boja.  Zlato najbolje pristaje uz tople boje, pa će vaši zlatni ukrasi izgledati kao da su dio dizajna interijera.

Izdvajamo

Iz drugih medija