Prijave traju još samo danas

D&D GRAND PRIX 2018. Biramo najljepše hrvatske kuće i apartmane za najam

I dok se u jesenskim danima s nostalgijom prisjećamo ljetnih odmora i divnih smještaja koje smo posjetili diljem naše zemlje, za vas, naše čitatelje, pripremili smo iznenađenje koje će arhitektonsku i dizajnersku jesen u Hrvatskoj učiniti itekako uzbudljivom!

Naime, otvaramo nov i velik natječaj D&D Grand Prix 2018. koji se odvija u dvije kategorije - biramo najljepšu kuću za najam te najljepši apartman za najam. Pokažite nam svoje smještaje, podijelite s nama i cijelom Hrvatskom kuće i apartmane na koje ste ponosni i iz kojih vaši gosti odlaze sretni, zadovoljni i samo s riječima hvale, osobito kada govorimo o arhitektonskom i dizajnerskom segmentu. O najboljima će odlučivati naš stručni arhitektonski žiri u sljedećem sastavu: Otto Barić (Otto Barić & Partner Architecture Zagreb - Doha), Ante Nikša Bilić (Studio Ante Murales), Tomislav Ćurković (Dva arhitekta), Robert Križnjak (Arhitektonski studio Križnjak), Kata Marunica (NFO), Alan Leo Pleština (PULS*AR), Saša Randić (Randić i suradnici), Mia Roth (Arhitektonski ured Roth i Čerina), Andrija Rusan (Rusan arhitektura) i Nikica Tabain (Gradit).

Kod pristiglih radova pozornost će se, među ostalim, pridavati funkcionalnosti, kombiniranju materijala i boja, inovativnosti, kreativnosti, ali i održivosti budžeta same nekretnine. Žiri bira finaliste odmah nakon završetka prijava - 12. listopada 2018. u 12 sati na Zagrebačkom velesajmu u sklopu sajma Ambienta, koji traje od 10. do 14. listopada.

ČITATELJI

Partneri projekta su HEP i Zagrebački velesajam, a nagrade će osigurati naši sponzori Gorenje, Velux i Caparol. Nagrađeni za najljepši apartman za najam po izboru žirija osvojit će bon tvrtke Gorenje vrijedan 10.000 kuna, a dobitnik u kategoriji najljepše kuće za najam po izboru žirija osvaja poklon-bon tvrtke Velux vrijedan 10.000 kuna.

O najboljima priliku imate odlučivati i vi, naši čitatelji, pa će tako dobitnik u kategoriji najljepšeg apartmana za najam po izboru čitatelja osvojiti poklon-bon tvrtke Caparol vrijedan 5000 kuna, baš kao i pobjednik u kategoriji najljepše kuće za najam po izboru čitatelja.

Vaše kuće i apartmane za najam prijavljujte od danas, 29. rujna, pa sve do petka 12. listopada 2018. u 12 sati na adresu www.jutarnji.hr/domidizajn/grandprix.

Finaliste iz svake kategorije objavit ćemo u nedjelju 21. listopada u magazinu D&D i tada počinje i glasanje za nagrade publike. Za svojeg favorita moći ćete glasati od 21. listopada do 9. studenoga 2018. do 12 sati. Imena konačnih pobjednika našeg nagradnog natječaja objavit ćemo u magazinu D&D 18. studenoga 2018. godine, a vrijedne nagrade naših sponzora bit će im uručene na svečanom događanju 21. studenoga 2018. godine.

IZVRSNA PRILIKA

Otključajte, počistite i uredite vaše kuće i apartmane za najam, dočarajte ih dobrim fotografijama što bolje i prijavite na naš natječaj. Ovo je izvrsna prilika za osvajanje vrijednih nagrada, ali i prezentiranje vaših kuća i apartmana svim zaljubljenicima u lijepo te potencijalnim gostima koji će možda baš u vašoj kući ili apartmanu poželjeti provesti svoj idući odmor. Zajedno s vama radujemo se uzbudljivim arhitektonskim tjednima koji nas iščekuju!

Prijave traju do 12. listopada 2018.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 20:40