HIT PROIZVOD

EGLOO Mini grijalica koja zagrijava prostoriju za 70ak lipa dnevno!

Da, dobro ste pročitali!

Pogledajte ovu simpatičnu napravu koja može zagrijati prostoriju za samo 70ak lipa dnevno! Mali grijač od terakote nazvan Egloo, koji je osmislio talijanski student dizajna Marco Zagaria, zagrijava prostoriju pomoću svijeća. Da, dobro ste pročitali, svijeća! I to njih četiri.

Egloo grijač sastoji se od terakota baze, male grill rešetke i dvije kupolice. Četiri male svijeće potrebno je smjestiti na dno baze i preko njih postaviti rešetku na koju se potom smještaju obje kupole. Manja i tanja kupola sjedi u sredini i sakuplja toplinu visoke temperature te ju potom prenosi na hladniju vanjsku kupolu.

U samo 30 minuta temperatura prostorije podići će se za čak 3 stupnja. Svjećice gore oko pet sati i mogu stvoriti dovoljno energije da zagriju 20 metara kvadratnih prostora.

Osim što je kompaktnog oblika, Egloo grijač vizualno je zanimljiv i dolazi u dvanaest verzija – prirodne boje terakote, šareno obojeni i s emajliranim premazom. Idealno za male prostore i studentske sobe! Svoj osobni Egloo možete naručiti na službenoj internetskoj stranici.


Cijena? Od 69 eura do 99 eura.

Izvor: Green Prophet
Foto: Egloo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 10:05