JEDNOSTAVNO I UČINKOVITO

Evo kako organizirati prostor ispod sudopera jednom zauvijek

Federico Paul

Ovo je 5 najboljih rješenja uočenih na Pinterestu

Ne znam za vas, ali područje ispod našeg sudopera često je kaotično. Iako imamo nekoliko sustava za pohranu, uključujući posude za čišćenje i malu policu, vrlo kratko ostaje uredno i već nakon par dana ponovno je zatrpano i nepregledno. Stoga smo odlučili potražiti na Pinterestu inspiracije i pronašli izvrsna rješenja, koja vam mogu pomoći da neuredni prostor pretvorite u pregledan i dobro organizirani ormarić. Evo najboljih ideja za organiziranje prostora ispod sudopera s Pinteresta.

Foto: Just a Girl and Her Blog

 

1. Koristite prozirne posude

Prednost prozirnih posuda: Možete brzo shvatiti što je unutra, zadržavajući stvari uredno posložene i pristpačne.

Foto: Passion for Home

 

2. Postavite šipku

Postavite šipku tako da se proteže unutar vašeg ormara, zatim zakačite boce za prskanje na šipku. Osim toga, možete dodati i lončić za spužvice kao na fotografiji iznad.

Foto: A Bowl Full of Lemons

 

3. Postavite kuke

Dodajte kuke na unutrašnjost ormara kako biste mogli objesiti male predmete poput rukavica, četki i još mnogo toga.

Foto: Heart Organizing

 

4. Iskoristite stalak za začine

Veliki smo obožavatelji upotrebe unutarnjih vrata ormara za skladištenje. Iskoristite zidni nosač za začine za vrata ormarića kako biste držali manje predmete: četke i spužve koje se lako mogu izgubiti u nepreglednim ormarićima.

Foto: Mommy Suite

 

5. Dodajte okretnu posudu

Okretna posuda vam može pomoći da dosegnete najdublje kutove vaših ormarića. Možete koristiti plastiku s gumiranom bazom kako bi vam potrebni predmeti uvijek bili dostupni i lijepo organizirani.

Izvor: thekitchn

Izdvajamo

Iz drugih medija