APARTMAN OD 73 M2

Fantastičan dvosobni stan uređen s dušom

 

Zapravo, skandinavski interijer mogu biti drugačiji. Obično ih povezujemo s bijelim zidovima, modernim minimalističkim prostorima i namještajem iz Ikee. No, postoji i tradicionalni sjeverni dizajn, baš kao u ovom švedskom stanu s cvjetnim pozadinama u spavaćoj sobi i blagovaonici, starim klasičnim namještajem i drugim atributima prošlosti.

Ovaj fantastičan i jedinstven dosobni apartman od 73 m2 s uzbudljivim tlocrtom, sačuvanim izvornim detaljima, kontinuiranim podovima, obnovljenom kupaonicom, jednom od najljepših kuhinja te velikim osunčanim balkonom okrenutim prema jugu s izlazom iz spavaće sobe, definitivno ima dušu. Sastoji se od prostranog hodnika sa svijetlosivim zidovima i izvrsnim skladišnim prostorom za knjige koji vodi u sobe: radnu i sobu za spavanje, garderobu i kuhinju. U neposrednoj blizini hodnika nalazi se prostrani ormar za odjeću i još puno toga.

KUHINJA

Velika renovirana kuhinja uređena je s detaljima izvan svih očekivanja. Prozori s pogledom na jug stvaraju prekrasnu svjetlosnu emisiju. Kuhinjski je namještaj od nehrđajućeg čelika i mjeda s Carrara mramornom radnom plohom, koja je dobro usklađena s djelomično popločenim klasičnim bijelim pločicama i zidnom pozadinom tvrtke Morris & Co. Tu su i drvene zidne police u industrijskom stilu na kojima se lijepo ističe veliki porculan.Opremljena je hladnjacima za hlađenje i zamrzavanje marke Smeg, ima integriranu perilicu posuđa, ploču za kuhanje, ugrađenu pećnicu i napu.

DNEVNI BORAVAK

Iz kuhinje maleni hodnik vodi u dnevnu sobu s visokim stropovi ukrašeni prekrasnim štukaturama, drvenim podom i izvornim kaminom. Opremljena je kombinacijom modernog i vintage namještaja s puno zelenila. Slike na zidovima i puno detalja učinili su ju ugodnim mjestom za boravak.


SPAVAĆA SOBA

Skladna i udobna spavaća soba okrenuta je prema dvorištu. Ima veliki prozor i visoka dvokrilna vrata koja vode prema balkonu s pogledom prema jugu, idealnim za ispijanje jutarnje kavice. Opremljena je velikim udobnim krevetom, bijelom komodom i noćnim ormarićem te zidnom vješalicom koja dodatno naglašava cvjetnu zidnu pozadinu marke Morris u toploj svijetlosmeđoj boji.

MALI STUDIO

Iz hodnika se dolazi u dodatni prostor, sobu veličine 6 kvadrata. Soba je dobro odvojena od ostatka stana i mirno te idealno mjesto za kućni ured.

KUPAONICA

Kupaonica je renovirana s pažljivo odabranim materijalima i bojama. Svi su detalji dosljedni u klasičnom stilu, a metro zidne pločice u kombinaciji s crno-bijelim podnim pločicama i smeđom klasičnom vitrinom izgledaju fantastično.

Izvor: ENTRANCE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 15:32