DVOSOBNI STAN

Idealan stan za obitelj s tinejdžerom

Stan s dvije spavaće sobe i prostranim dnevnim boravkom idealna je opcija za obitelji s tinejdžerima.

Kada je tek kupljen, ovaj je stan bio jedan od onih klasičnih stanova bijelih zidova. Obitelji Hughes nisu se osjećali ugodno u takvom interijeru te su odlučili unijeti malo dinamike odabirom namještaja, boja za zidove i ostalih detalja. Rezultat njihovog uređenja savršen je spoj elegancije i industrijskog dizajna. ovaj dom sastoji se od prostorije u kojoj su kuhinja i blagovaonica, odvojen zidom nalazi se dnevni boravak, te dvije spavaće sobe s kupaonicom.



U ovom stanu najviše nam se svidjela kuhinja. Ostavivši zid od opeke na jednoj strani i na dijelu gdje je štednjak, u potpunosti su razuvjerili sve pobornike mišljenja da su sivi interijeri hladni. Dodatno, svijetlim drvenim površinama, stolcem i stolcima te pomoću mnogo kuhinjskih uporabnih detalja učinili su da se u ovoj prostoriji zaista osjećate kao kod kuće.


Dnevni boravak u svojoj kombinaciji ima uglavnom tamno plavu i smeđu boju koju "razbijaju" bijeli elementi. Ova prostorija nije velika ali je zato uređena baš tako da se u njoj može družiti i ugodno osjećati cijela obitelj.



U spavaćim sobama također prevladavaju boje. Tinejdžerska soba uređena je upravo prema karakteru sina obitelji Hughes. Budući da mu je hobi sviranje gitare, uređenjem sobe ga roditelji dodatno motiviraju u tome. Roditeljska soba uređenja je toplim nijansama ružičaste u kombinaciji s tamnijim drvenim namještajem što je čini izuzetno toplom i ugodnom.

Foto: Jeremy Philips

Izvor: planete-deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 08:23