NORDEN STOL

Ikein sklopivi stol kao spas za male prostore

U malim stanovima svaki komad namještaja mora biti iznimno funkcionalan i proporcionalan dostupnom prostoru, a posebno nas veseli kada isti namještaj možemo iskoristiti na brojne različite načine!

Jedan takav primjer je svakako sklopivi stol koji se danas može s lakoćom nabaviti u velikim dućanima s namještajem.


Model Norden švedske tvrtke Ikee prepoznat će svi koji su ikada razmatrali kupnju sklopivog stola i to ne samo zbog njegovog jedinstvenog izgleda nego i zbog prihvatljive cijene. Kada je sklopljen možete ga iskoristiti kao usku konzolu za odlaganje stvari u svom hodniku, sakriti ga iza kauča ili smjestiti uza zid te proširivati po potrebi ovisno o tome koliko vam gostiju dolazi na večeru, a može primiti čak i više od šestoro ljudi.


Budući da u sredini ovaj praktični stol ima i tri ladice sa svake strane, možete ga iskoristiti za skladištenje dodatnog pribora za jelo, začina, korisnih alata i slično kako bi sve imali u blizini. Jednako praktičan kao blagovaonski stol, radna površina ili pak stol za hobije i igru, Norden sa svojim jednostavnim linijama i bojama izvrsno će se uklopiti u bilo koji stil uređenja. Ako niste bili sigurni da je on to što treba vašem malom stanu, u nastavku pogledajte kako ga sve možete iskoristiti u svome domu!










Foto: IKEA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. ožujak 2024 07:42