Dom stvoren za uživanje

Impresivno potkrovlje od 85 kvadrata

 

Ovaj prekrasan stan u potkrovlju koji smo odabrali za vas odabrati u interaktivnim interijerima prostire se na 85 metara kvadratnih metara i oduševljava svojim izgledom. Penthouse na fotografijama pun je karaktera, svijetlo je i atraktivan, a kao stvoren je za ugodan život, druženje i uživanje.

Bijele zidove i stropovi podržavaju i nadopunjuju drvene grede koje u prostoru unose posebnu ljepotu, a svaka zona ima nešto što privlači pozornost. Dnevni boravak ima pregršt prostora za sjedenje, tako da osim klasičnog grilnog kauča možete smjestiti i na odgovarajuću plažu ili u jedan od dva prekrasna fotelja koji svojim prostorom pružaju razigranost. Prozori propuštaju velikodušnima količinu svjetla što čini prozračan i osunčanim prostorom.

U središtu stana nalazi se i manja blagovaonica s rustikalnim drvenim stolom, a dodatno se ističe zbog zanimljivih rasvjetnih tijela.

Kuhinja u nastavku blagovaonice je vrlo elegantna, s bijelim kuhinjskim ormarićima u kojima je ugrađen čak i perilica rublja.

Spavaća soba je smještena u kutu stana, udobna i tiha, a u sklopu prostorije nalazi se i kupaonica sa zastakljenim tušemom i velikim umivaonicom.

Prijelaz između te dvije zone smjesten je u istom prostoru, naglašen je preplitanjem parketa i dugih keramičkih pločica. Kakav divan stan!

Izvor: EraSweden

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 09:37