Stančić od 36,5 kvadrata

Lijepi stan po mjeri mlade žene

Divan dom baš po mjeri jedne žene sakrio se u 36,5 četvornih metara stana koji možete vidjeti u nastavku, a koji se nalazi u Malmöu u Švedskoj

Dobrodošli u svijetlu rezidenciju smještenu na zadnjem katu stambene zgrade sagrađene 1959. godine. Iza ulaznih vrata nalazi se potpuno obnovljen apartman u kojem svijetli uniformni interijer stvara lijepu harmoniju. U njemu su kuhinja i dnevni boravak u otvorenom prostoru, a spavaća je soba prikladno zaštićena modernim industrijskim staklenim zidom.

Dnevni boravak je mali, ali udoban prostor za druženje i opuštanje. Namješten je bijelim Ikeinim kaučem, odgovarajućom foteljom i staklenim crnim stolićem za kavu, a usmjeren je prema prozoru ukrašenom bijelim elegantnim zavjesama koje popunjavaju prazan prostor zida. Kutak je dodatno ukrašen velikim fotografijama, a za pod je odabran nježno ružičasti tepih sivi tepih koji je uparen s jastučićima. Pokraj boravka smještena je jednostavna, ali elegantna bijela kuhinja s kuhinjskim otokom (blagovaonicom) s dvije barske stolice u kombinaciji bijele boje i crnih metalnih nogu.

Kuhinjski elementi su jednobojni bijeli s radnom plohom izvedenom u talijanskom Carrara mramoru. Kuhinja je opremljena integriranim hladnjakom / zamrzivačem, indukcijskom pločom za kuhanje, pećnicom i napom.

Spavaća soba je odvojena staklenim zidom i uređena je u bijeloj boji, a pažnju u prostoriji privlači nekoliko odličnih detalja poput jastučića i slika u istom tonu te crnih otvorenih noćnih ormarića sa svjetiljkama.

Kupaonica je također usklađena s ostatkom prostora i to pomoću bijele boje kupaonskog ormarića, bijelih polica i toaleta.

Izvor: Erik Olsson

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 02:37