VIŠE NEGO DOVOLJNO

Malo drveno stambeno čudo

Jednostavna, a upečatljiva drvena kuća od svega 33 kvadrata!

Privatni ulaz, prostrana terasa i golemi prozori koji prekrivaju cijeli jedan zid samo su djelić privlačnosti ove moderne kuće koja skriva unutrašnjost od 33 četvorna metra jednostavnog uređenja i svijetlih boja.

Prostor ove kuće proteže se na dva kata, s prizemljem od 20 četvornih metara u kojem se nalaze dnevni boravak, kuhinja i kupaonica i potkrovlja  od 13 četvornih metara na kojem se nalazi udobna spavaća soba. U interijeru prevladavaju neutralne boje u rasponu od bijele pa sve do sive i prirodna boja drva.

 

 

 

 

U dnu prizemlja nalazi se moderna kuhinja sa sivim donjim i gornjim kuhinjskim elementima na kojima su reflektori, upotpunjena ručicama od mesinga i uparena sa sivom radnom pločom koja se odlično uklapa s bijelim metro pločicama na zidu. Kuhinja ima integrirani hladnjak sa zamrzivačem, perilicu posuđa i pećnicu tvrtke Siemens. Prostor kuhinjskog zida rastvoren je uskim položenim prozorom kojim se omogućuje pogled na ulicu s druge strane kuće.

 

Na kraju je smještena moderna kupaonica s podnim grijanjem, sušilom za ručnike i tušem sa sklopivim vratima te perilica rublja s funkcijom sušenja. Osnovni kupaonski namještaje bijele je boje kao i pločice na zidovima.

 

Između kuhinje i dnevne sobe nalazi se blagovaonski stol za smještaj do 6 osoba. Sama dnevna je uska i opremljena tamnozelenom sofom. Slobodan prostor ispod otvorenog stepeništa iskorišten je za smještaj konzole.

 

Prostrana i svijetla dnevna soba s lijepom visinom stropa od 3,5 metra povezana s velikom terasom okupanom suncem od jutra do kasne večeri, natkrivenom u zapadnom djelu, a čini ovo malo utočište savršenim mjestom za život.

 

Na galeriji je spavaća soba s visinom zida od svega 1,34 metra, ali dovoljno prostrana za smještaj velikog kreveta i ugradbenog ormara za smještaj stvari, dok dva položena nasuprotna prozora osiguravaju dovoljnu količinu dnevnog svjetla čineći prostor za spavanjem prozračnim i svijetlim.

Izvor: alexanderwhite.se

Izdvajamo

Iz drugih medija