Fantastičan dvosobni stan od 39 m2

Malo elegantno stambeno čudo

 

Klasični dom s pompoznim šarmom prošlog stoljeća. Sačuvane štukature, drveni podovi, cigleni zid i jednostavan, ali iznimno elegantan izgled glavne su karakteristike stana s fotografija koji nas je oduševio u svakom pogledu.

Stan na fotografijama veličine je 39 četvornih metra. Izuzetno je dobro uređen s velikom spavaćom sobom, puno spremišnog prostora i jednom velikom prostorijom podijeljenom na različite zone. U stan se ulazi kroz hodnik koji s desne strane vodi u odvojenu spavaću sobu, a lijevo je dnevna zona u kojoj su smješteni: boravak, kuhinja, blagovaonica i mali radni kutak.

Dnevni boravak / kuhinja

Kuhinja i dnevni boravak nalaze se u sobi okrenutoj prema zapadu u koju dolazi puno prirodnog svjetla, a dodatno naglašava nježnu paletu boja. Mali kompaktni dnevni boravak oduševljava jednostavnošću, elegancijom i toplinom, i ima sve. Opremljen je bijelom sofom upotpunjenom šarenim jastučićima različitih uzoraka i boja, malim stolićem nasuprot kojeg je bijeli niski ormarić i smeđa fotelja. Cijeli dojam je dodatno upotpunjen slikama na zidu i zelenim biljkama. Tu je i blagovaonski stol sa stolicama, a na samom ulazu se nalazi bijela moderna kuhinja iz dva dijela. Sudoper i štednjak su ugrađeni u vertikalno postavljenom dijelu kuhinje, a dodatni su kuhinjski ormari smješteni na lijevom zidu i imaju ugrađeni hladnjak te dovoljno prostora za smještaj svih kuhinjskih potrepština. Da stvar bude još bolja, između sofe i kuhinje je bilo dovoljno prostora za smještaj malog radnog kutka.

Spavaća soba

Velika je spavaća soba okrenuta prema mirnom dvorištu zgrade i ima blago tamniju shemu boja koju naglašava izuzetno šarmantnom detalj, uokvireni zid od opeke,. Osim toga, uz veliki dvokrilni ormar u sobi su dvije niše vrlo vješto iskorištene za odlaganje stvari. Prva se nalazi iza predivne bijele zavjese u spavaćoj sobi, a druga je istaknuta nasuprot kreveta. Pored kreveta su dva siva noćna ormarića, a na samom ulazu bijela komoda.

Kupaonica

Na samom ulazu u stan je mala lijepa kupaonica opremljena s WC-om, umivaonikom, zrcalnim ormarićem s rasvjetom, podnim ormarićem za ručnike i tuš kabinom. Ima velike bijele pločice na zidovima i manje u boji pijeska na podu. U unutrašnjem dijelu hodnika ima dovoljno prostora za odjeću u ormaru skrivenom iza elegantnih plavih zavjesa koje stvaraju nježan dojam. Unatoč relativno maloj kvadraturi stan ima ukupno oko 4 m2 spremišnog prostora i izgleda fantastično.

Izvor: ENTRANCE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 21:49