STANČIĆ OD 22 ČETVORNA METRA

Malo stambeno čudo

 

Kada je riječ o malim životnim prostorima, dizajneri i kreativci su svakako na svome vrhuncu. Dosad smo vidjeli mnoštvo odličnih ideja koje štede prostor, ali ovaj stan nam se čini stvarno izvrsno uređen. Predstavljamo vam dom veličine nevjerojatnih 22 kvadrata! Pametnim odabirom namještaja dizajner interijer je postigao dojam prostranosti i izbjegao skučenost i zakrčenost ovoga izuzetno malog prostora. Osim toga, ovaj izvrsno uređen jednosobni stan ima atraktivan tlocrt.

Dominantan kutak je svakako dnevni boravak s galerijom, ispod koje je spremišni prostor i kupaonica. Prozračna dnevna soba okrenuta je prema dvorištu s krevetom u potkrovlju i kaučom na razvlačenje. Visoki stropovi, svijetli zidovi i moderni drveni pod učinili su ovaj mali moderni kutak prozračnim i vrlo privlačnim. U stan dopire velika količina dnevnog svjetla zahvaljujući velikim dvokrilnim prozorima. Tako svi dijelovi stana (osim kupaonice) izvrsno su osvijetljeni u svako doba dana. Pametnim promišljanjem i izvedbom i mali prostori mogu postati multifunkcionalni, ali i lijepi i moderni.

Uz ulaz je velika kuhinja s dobrim skladišnim i radnim prostorima. Kuhinjski su ormarići izrađeni od drva sa sivom radnom plohom i malim svijetloplavim metro pločicama. Tu je i mali blagovaonski stol sa stolicama.

Vrlo elegantna kupaonica ima mozaik zidne pločice i tamnosivi popločeni pod. Namještena sa zidnim WC-om, umivaonikom s ormarom, tuš kabinom i praktičnim ugrađenim policama.

Izvor: fastighetsbyran.se

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 06:09