UREĐEN ZA MLADI PAR

Moderan dvosobni stan od 60 četvornih metara

 

U ovom je projektu je bilo potrebno od starog građanskog stana stvoriti moderan interijer za mladi par. Prostor je istovremeno trebao biti udoban i ugodan što nije bilo nimalo jednostavno s obzirom na to da je bilo potrebno u potpunosti obnoviti prostor i stari namještaj za koji je u konačnici potrošen najveći dio budžeta.

Kuhinja je odvojena od dnevne zone staklenim zidom, dok je dnevni boravak u ovom apartmanu veličine 60 četvornih metara uređen neutralnim tonovima s laganim i tamnosivim elementima. Dizajneri iz studija Projector u nekoliko su točaka izmijenili izgled prostora.

Najzanimljivija promjena desila se u kuhinji i dnevnom boravku koji su bili jedan prostor, a sada su dvije odvojene zone što je postignuto staklenim zidom koji je otvorio prostor, koji je fizički odvojen. Također, kako je hodnik u izvornom tlocrtu bio dovoljno velik, dizajneri su ga iskoristili za smještaj ugradbenih ormar i sada je poveznica između dnevne zone i spavaće sobe. Područje kupaonice u potpunosti je promijenjeno u modernu vlažnu prostoriju s praonicom. Sve promjene možete pogledati u tlocrtu u nastavku.

Izvor: projectorstudio.ru

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 17:20