INTERIJER OD 56 KVADRATA

Moderan, svijetao i funkcionalan stan uređen za aktivnog mladića

 

Za njih je interijer poput dobro skrojenog odjela, posebno prilagođenog kupcu. Stoga se ne ograničavaju na jedan stil ili raspon boja. Svakom projektu pristupaju individualno i važno im je da razumiju točne preferencije klijenta, a za to imaju točno definiran plan rada, zahvaljujući kojem stvaranje idealnog interijera postaje fascinantan proces, one su arhitektice iz Boho Studia, a danas vam predstavljamo jedan njihov izvrstan projekt.

 

Riječ je o stanu dizajniranom za mladog putnika i sportaša koji živi aktivan život. Apartman je dizajniran u modernom stilu s kontrastom svijetlih i tamnih elemenata, s prostranim, udobnim rasporedom, funkcionalno i s dovoljno skladišnog prostora.

 

Izvorni je raspored stana bio je iznimno loš, pa su odlučile kombinirati kuhinju s dnevnim boravkom, hodnikom i balkonom, zbog čega su dobile svijetle i prostrane sobe, ostavljajući samo kupaonicu i spavaću sobu odvojenu.

 

Glavna ideja projekta je stvoriti funkcionalan, svijetao i umjereno minimalistički interijer. Stoga su kao osnovu odabrale crno-bijele boje, jednostavne geometrijske oblike namještaja i zanimljiva dizajnerska rješenja. Rok za provedbu projekta je bio 3 mjeseca.

Stan je opremljen ugrađenim ormarima, jedan veći se nalazi u dnevnoj sobi i jedan manji u spavaćoj sobi. Paleta boja je crno-bijela, a upotpunjena je crvenim ukrasima, svijetlim drvenim elementima i raznolikim površinama: oslikanim zidom od opeke, zidom obojenim efektom školske ploče, drvenim panelom u hodniku i tapetama. Većina namještaja je izrađena po mjeri poput  spektakularnog kreveta u spavaćoj sobi, a većina je tekstila kupljena u Ikei. Pod u kupaonice je čvrsta guma. Površine je 56 četvornih metara: hodnik - 7,1 m2, dnevni boravak - 23 m2, kuhinja - 7,5 m2, spavaća soba - 15,4 m2, WC - 4,6m2. Visina je 2,75 m.

 

 

Izvor: bohostudio.pro

Izdvajamo

Iz drugih medija