STAN OD 43 KVADRATA

Moderno uređen stan za mladu ženu

 

Zadatak dizajnera interijera je da vam pomognem opremiti dom, uzimajući u obzir proračun s kojim raspolažete. Svaki projekt je individualan i odražava prirodu klijenta, stoga ne uključuje samo izradu projekta i koncepta, već i pomoć oko odabira materijala, dekora i tekstila. Lijepi i ženstveni stan koji možete vidjeti na fotografijama nalazi se u novoizgrađenoj zgradi na drugom katu i zauzima ukupno 43 četvorna metra, a za njegov je izgled zaslužna dizajnerica interijera Anna Modjaro koja je za mladu ženu osmislila ovaj mali stan i uredila unutar zadanog budžeta, koji nije bio velik. Mali dekorativni predmeti u koje se vlasnica zaljubljena jedna su od mnoštva značajki ovog doma.

Ovaj potpuno novo uređen interijerski biser pravi je dom iz snova. Cijeli stan uređen je vrlo jednostavno upečatljivom sivom bojom te toplim i nježnim baršunom. Tamna boja i moderni detalji dodatno ukrašavaju ovaj divan prostor, a sivi laminatni pod i jednostavni komadi namještaja čine ga još udobnijim i ugodnijim za život.

U središtu prostora nalazi se prostorija za druženje, odnosno dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom. S lijeve strane smještena je spavaća soba. Dnevna soba je prozračna, opremljena s plavim kaučem, stolićem za kavu te podnom svjetiljkom. Uz velike prozore smještena je blagovaonica s bijelim stolom i stolicama koja može primiti maksimalno četiri osobe. Elegantna i jednostavna, kuhinja koja se nalazi s desne strane dnevnog boravka opremljena je bijelim kuhinjskim ormarima i mozaik pločicama.

U stanu se nalazi jedna odvojena spavaća soba, a dodatni prostorom u kojem je smješten ormar nalazi se u ulaznom hodniku iza velikog ogledala. Spavaća soba ima elegantnu kombinaciju boja kao i ostatak prostora pa njen izgled tako definiraju sivi zidovi, tamnoružičasti krevet i zlatni stolići ukrašeni mirisnim svijećama i cvijećem.

Kupaonica je uređena bijelim pločicama koje skrivaju podno grijanje, a kojima kontrast stvaraju zidovi u boji breskve. U kupaonici se nalazi kada, toalet i perilica rublja.

Foto: Anna Modjaro

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 23:09