EVO ŠTO KAŽU ZVIJEZDE!

Novogodišnje odluke za svaki horoskopski znak

 

Nova godina nas uvijek potakne da ozbiljno razmislimo: Što možemo učiniti u godini koja dolazi kako bismo poboljšali svoj život? Naravno, "bolje" ima drugačije značenje za svakoga od nas. Ako već znate što trebate poboljšati u životu, ne oklijevajte i učinite sve kako biste bili sretni.

Za nas ostale koji trebamo malo poticaja kako bismo otkrili cilj kojem vrijedi posvetiti 2019. godinu, tu su zvijezde i novogodišnje rezolucije vezane za dom za svaki horoskopski znak. Neke se rezolucije odnose na temeljne sklonosti vašeg znaka, dok su druge osmišljene kako bi vam otkrile nove perspektive koje vrijedi razmotriti.

Ovan: Odaberite upečatljivu boju za zid

Ovnovi su uvijek spremni na izazove, spontani su i vole sami planirati vlastiti put, i zato, uđite u prodavaonicu boja, odaberite nijansu koju volite i bacite se na posao, obojite jedan zid ili cijelu sobu. Neka vam to bude prva novogodišnja odluka koju ste uspješno sproveli u djelo. Uspješan početak će vam donijeti dodatno samopouzdanje da hrabro nastavite unositi sve željene promjene u život sretni i zadovoljni.

Bik: Osvježite prostor za spavanje

Volite se opuštati i kupovati nove stvari, stoga biste kao bik trebali svoju spavaću sobu učiniti udobnim utočištem. Uzmite si vremena za odabir novih plahta, jastuka, rasvjete. Vaš bi cilj sljedeće godine mogao biti da više vremena posvetite zdravlju. Što znači da je vrijeme da prekinete loše navike poput spavanja na trosjedu ili smanjite pretjerano tulumarenje. Osim toga, vaša će spavaća soba izgledati bolje nego ikad prije.

Blizanci: Kupite više originalnih predmeta za dom

Postoje dvije stvari koje volite: putovanja i dobar razgovor. Postavljanje lijepih ukrasa u središte vaše pažnje znači da ćete imati izgovor da otputujete na više mjesta i pronađete nove i zanimljive dekorativne akcente koje ćete donijeli kući. Osim toga, kada ih izložite, mogu biti pokretač razgovora za svakoga tko dođe. "Oh to? Kupila sam to u Lisabonu ..."

Rak: Otvorite inspirativni Instagram profil

Vjerujete svojoj intuiciji i prestanite istraživati ideje drugih ljudi na Pinterestu kada imate svoje. Dokumentirajte prostore i stilove koji vas pokreću - podne pločice, ulični grafiti, sve zbog čega vam oči zažare. I ne zanemarujte urođenu intuiciju, neka vam bude vodič za sve projekte u godini koja dolazi.

Lav: Pospremite ormar i donirajte odjeću

Dakle, vaša bi odluka trebala biti da sljedeće godine učinite nešto dobro za druge, poput doniranja polovice onoga što imate u ormaru, a ne nosite. Učinit ćete dobro djelo, a slobodni prostor u ormaru znači da ćete moći opravdano kupovati novu odjeću, koju možete pokazivati. Win/win.

Djevica: Započnite (i dovršite) više uradi sam projekata

Vi ste perfekcionista, skloni ste prikupljanju gomile ideje bez da ih zapravo započnete. Čak i ako nešto započnete, ako nije savršeno od prvog trena, obično odustanete. Ne više. Planirajte uzeti (i dovršiti) jedan uradi sam projekt svaki mjesec - ili koji god tempo vam odgovara.

Vaga: Preuredite stan

Težite ravnoteži u svim stvarima, tako da ova rezolucija na vas djeluje kao izazov i istovremeno zadovoljava vaše najdublje želje. Promjena rasporeda vas prisiljava da se izvučete iz zone udobnosti, što vam se u početku može činiti pogrešnim. Ali kladimo se da ćete nakon nekog vremena shvatiti da je to bila dobra odluka. I još jednom ćete shvatiti da za vas sve završava u savršenoj harmoniji, baš kako treba.

Škorpion: Kupujte održivo

Strastveni ste i želite promijeniti svijet. Dakle, učinite to! Odlučite kupovati odjeću i namještaj samo od onih tvrtki koje posluju u skladu s vašim etičkim stajalištima, ili još bolje, kupujete rabljene proizvode u antikvarijatima, vintage trgovinama ili na buvljacima.

Strijelac: Više se zabavljajte

Uvijek ste u pokretu, pa vam ovo može biti izazov da u svoj život i dom udahnete malo pozitivne energije. Posvetite se više druženju s ljudima. Uživajte u svom domu i njihovom društvu. Skloni ste uzimati ljude zdravo za gotovo, zato ove godine podijelite svoje utočište s ljudima koje volite i dajte im do znanja koliko vam znače.

Jarac: Organizirajte svoj najveći nered

Ambiciozni ste, tako da znam da možete podnijeti ovo što slijedi. Napravite plan za obnovu vaših kuhinjskih ormara, ili ormara u hodniku, ili podruma. Izvadite sve, bacite pola (barem) i uvedite sustave i organizatore kako bi vam sve bilo pospremljeno, jednom zauvijek.

Vodenjak: Napravite neočekivani makeover

Vodenjaci vole hodati neutabanim stazama, što zahtijeva krajnju kreativnost i razmišljanje izvan okvira. Vaša misija za sljedeću godinu je uređenje prostorije ili namještaja koju većina ne bi uključila u popis za makeover, kao što je bojanje stropa ili ukrašavanje zatvorenog ormarića tapetama.

Ribe: Posvetite se umjetnosti

Volite se izražavati kroz umjetnost, a još više razmišljati. Ostavite misli malo da odmore, a vi se uhvatite platna i boje, i otkrijte gdje će vas odvesti vaš kreativni mozak. Još bolje, možda otkrijete da su vaše slikarske seanse idealno vrijeme da budete sami i napunite baterije.

Ilustracije: Jenny Chang-Rodriguez

Izvor: apartmenttherapy.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 00:36