Stan na dvije etaže

Obiteljski dom od 82 kvadrata

 

Čaroban dom na fotografijama prostire se na čak 82 četvorna metra i obuhvaća nekoliko izvrsno uređenih prostorija u kojima vlada opuštena atmosfera. U dnevnoj sobi veliki prozori s polukružnim završetkom jednostavno oduševljavaju, a omogućuju prodiranje pregršt svjetlosti u boravak u kojem prevladavaju nijanse sive, bijele i crne boje.

Sa svijetlosivom kutnom garniturom, upečatljivim crnim pletenim stolcem i crnom kožnom foteljom u boravku ima dovoljno prostora za druženje u stilu. Krajem se nalazi velika blagovaonica kojom dominira stol od svijetlog drva okružen crnim metalnim stolicama koje unose dašak industrijskog stila u prostor.

Takav dojam stvara i svijetlocrvena opeka koja se javlja u prostoru i unosi u njega toplinu. Pažnju privlače i predivne pločice na kuhinjskoj pozadini čija se boja prelijeva i prelazi iz tamno sive prema toploj boji breskve. Namještaj u kuhinji je bijele boje, zbog čega kuhinjska pozadina dodatno dolazi do izražaja. Visoki stropovi prostorije iskorišteni su za izgradnju galerije na kojoj se nalazi glavna spavaća soba, dok je slatka dječja sobica u prizemlju.

Jednostavno uređena, s bijelim namještajem i tek pokojim ukrasnim detaljem od drva poput izrezbarenog zaglavlja, spavaća soba je staložena i opuštajuća. Dječja sobica je razigrana i slatko uređena, s ukrasima poput raznobojnih visećih pompona, pletenog tepiha i zavjesa s uzorkom. U prizemlju se još nalazi i kupaonica s tušem u kojoj se javljaju pločice sličnog izgleda kao i u kuhinji čime se prostor vizualno povezuje. Obiteljski dom za poželjeti!.

Izvor: Planete Deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 14:07