Mali interijeri

Pet malih udobnih stanova

Lijepi i udobni jednosobni stanovi

Stilski lijepo urediti manji interijer nikad nije jednostavan zadatak, posebno ako uzmemo u obzir kako stvoriti privatni kutak bez tradicionalnih opcija poput zidova i vrata. Interijeri u koje vas vodimo danas primjer su kako vrlo lijepo možete organizirati manji prostor. Svaki od interijera je vrlo elegantan i “stajliš”, ali na primjereni način kako sam dizajn ne bi dominirao nad malim prostorom.

Prvi interijer osmislio je dizajner Maxim Lipovtsev. Ovaj mali prostor uredio je kombinacijom klasičnih i modernih materijala te tako stvorio elegantnu oazu koja stilski ne zaostaje ni za puno većim interijerima. Neutralni tonovi boja kombinirani su s tamnoplavom, a elementi poput bijelog ciglenog zida i moderne rasvjete detalji su koji unose posebnu dozu elegancije u ovaj mali prostor.

Drugi interijer uredili su dizajneri iz studija ART UGOL. U ovom interijeru bio je pravi izazov smjestiti kuhinju, blagovaonicu i dnevnu sobu tako da je svaka od prostorija funkcionalna, a da istodobno prostor lijepo izgleda. Za dekor su korištene isključivo bijela te svijetle nijanse bež boje kako bi se prostor što više vizualno povećao. Vertikalni vrt na zidu iznad blagovaonskog stola još jedan je primjer kako u malim interijerima ne mora nedostajati kreativnih ideja.

Ideje za uređenje trećeg interijera dizajneri su pronašli u retro stilu koji se vrlo suptilno provlači kroz cijeli prostor. Na vrlo lijep način prikazano je kako kombinirati moderan i retro stil te kao rezultat dobiti izuzetno elegantan i udoban dom.

Četvrti interijer velik je 32 četvorna metra i uređen za mladi par. Nekoliko nijansi sive vrlo je lijepo iskombinirano sa smeđom i bijelom bojom zbog čega interijer djeluje toplo i udobno. Kako bi mladi par ipak imao spavaći dio u ovako malom prostoru, dizajneri su u jednom dijelu dnevne sobe postavili pomičnu zavjesu iza koje se krije bračni krevet.

Posljednji interijer osmislio je dizajner Timothy Vishnjakov. Tamnije nijanse boja i vrlo moderan namještaj ovaj mali prostor čine posebnim kad je u pitanju raspored prostorija. Iako povezane zbog izvedbe samog namještaja i pregradnih elemenata kao što je žica, prostorije se vizualno odvajaju. Uživajte u razgledavanju ovih interijera i javite nam kako vam se sviđaju.

Izvor: home-designing.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 06:05