D&D BOŽIĆNA PRIČA

Prava radost blagdana: Jednostavni i kreativni 'uradi sam' projekti koje možete napraviti s djecom

    AUTOR:
    • Marijana Galović

  • OBJAVLJENO:
  • 20.12.2018. u 12:43

Zagreb, 301118.
Bozicni ukrasi s djecom; Iva Dudukovic iz Eventastic studia s djecom Brunom i Jakovom.
Foto: Berislava Picek / CROPIX

Okupili smo četiri kreativne mame koje su osmislile zanimljive dekoracije, poklone i uspomene te ih izradile sa svojim klincima. Ukradite im ideje i potaknite maštu i  kreativan duh vaših mališana

Tko se veseli prosincu više od dječice? Sveti Nikola, Badnjak, Božić, darovi se samo nižu... Ipak, u ovo vrijeme hiperprodukcije i potrošačkog ludila mnogi se pokušavaju okrenuti onome što je stvarno bitno: obiteljskom druženju, zajedništvu i stvaranju uspomena.

Zato smo ovog Božića odlučili okupiti četiri kreativne mame koje su osmislile zanimljive "uradi sam" projekte u kojima mogu sudjelovati i klinci. Ovi jednostavni i neodoljivo slatki tutorijali potaknut će maštu i kreativnost vaših mališana te ih naučiti da nije uvijek najbolje rješenje samo ušetati u dućan i kupiti gotov ukras, igračku ili dar.

Zagreb, 251118.
Bozicni ukrasi s djecom;Ana Zibar, s youtube kanala Zenski svijet napravile je bozine ukrase s sinovima Brunom i Vitom.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
 

Kreativna mama Marina Mađarević Markulj sa svojim trogodišnjakom Makom napravila je čak pet zanimljivih i jednostavnih dekoracija, a Ana Zibar s portala Ženski svijet sa svojim sinovima Vitom i Brunom osmislila je dekorativnog snjegovića od vjenčića.

Zagreb, 251118.
Bozicni ukrasi s djecom; Jelena Kovacevic, urednica u dd magazinu s svojom kceri Petrinom napravile je bozine ukrase.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
CROPIX
 

Iva Duduković iz studija za organizaciju zabava Eventastic s kćerkicom Brunom i sinom Jakovom izradila je girlandu, snješka od krafnica i brošić s likom Djeda Božićnjaka, a naša urednica Jelena Cvetko u svoj "craft" projekt uključila je kćerkicu Petrinu koja ima samo sedam mjeseci.

Zagreb, 301118.
Bozicni ukrasi s djecom; Iva Dudukovic iz Eventastic studia s djecom Brunom i Jakovom.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
 

Sigurni smo da ćete na stranicama koje slijede pronaći najmanje jedan zanimljiv projekt koji ćete moći napraviti sa svojim klincima. Ove kreativne mame ističu kako su bile iznenađene pozitivnim reakcijama svoje djece, ozbiljnošću kojom su pristupili izradi i iskrenim veseljem koje su pokazali.

Sve redom ističu jednu važnu stvar - nemojte očekivati perfekciju, ovi ukrasi moraju ispasti nesavršeno, baš onako kako ih rade male ručice. Uživajte u blagdanima i stvarajte neprocjenjive uspomene, a ako želite, fotografirajte proces i pošaljite nam na d&[email protected]

Foto: Berislava Picek/Hanza Media

Izdvajamo

Iz drugih medija