Ljetna rezidencija za uživanje

Šarmantna kamena ljepotica

 

Ova čarobna rezidencija u Španjolskoj nekada je bila velika seoska zgrada koja je renovacijom pretvorena u predivan prostor za odmor u kojem bismo se rado opuštali. Rustikalno uređenje čini ju posebno šarmantnom, a bijeli namještaj stvara kontrast prirodnoj boji kamenih zidova i drvenih podova i greda.

U prostoru se sve zone nalaze na istoj razini, s bijelim zidovima koji ih tek djelomično razdvajaju. Najveći dio prostora zauzima dnevni boravak namješten s dva velika bijela kauča i nekoliko stolica, a prostor dodatno definira i upečatljivi tepih s crvenim geometrijskim uzorkom. Jedna strana boravka u potpunosti je zastakljena i omogućuje pogled na uređenu i ograđenu unutarnju terasu.

Kraj boravka se prolazi do spavaće sobe koja je također staklenom stijenom odvojena od terase. Iza zida uz koji je smješten boravak nalazi se bijela kuhinja s kuhinjskim otokom i blagovaonicom.

Kupaonica je posebno dojmljiva s lijepim sivo-crvenim pločicama i rustikalnim kamenim površinama. Predivan i topao interijer!

Izvor: Decor Demon

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 01:05