INDUSTRIJSKI STIL PO MJERI MLADIH

Low cost stan uređen baš po mjeri mladog para

Ovaj je stan veličine 59 četvornih metara san svakog mladog para

Ljubitelji industrijskog stila zaljubit će se u ovih 59 kvadrata uređenih po ukusu mladog para. Ovaj stan je svojom veličinom, rasporedom i stilom uređenja san gotovo svakog mladog para koji živi u urbanoj sredini. Spoj metalnih i drvenih elemenata te detalja jarkih boja otkriva nam njegov industrijski karakter, a ostali detalji odaju da se radi o pravoj opuštajućoj oazi po mjeri mladih ljudi koja ima baš sve što im treba.

U ovih 59 kvadrata smjestili su se dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica te velika terasa. U otvorenom tlocrtu najveće prostorije našlo se mjesta i za radni kutak, a u ostatku stana pronaći ćemo taman veliku spavaću sobu i šarmantno uređenu malu kupaonicu.



Prepun detalja, ovaj stan je dinamičan, topao i jako zanimljiv. Zid s galerijom fotografija predivno se nadopunjuje s drvenim stolom i jarko žutim vratima. Cijelu ovu priču lijepo zaokružuju različiti stolci koji su odlično kombinirani prema pravilu jednake visine stolaca.






Kuhinja je prostrana te u njoj prevladavaju siva i crna. Šank je odlično rješenje za druženja, posebno kada domaćini još uvijek pripremaju hranu. Dugačka terasa i ljuljačka predivan su dodatak za ljetna večernja druženja, detalj je ovo koji bi poželio svaki mladi par.







Spavaća soba je mala ali fantastično uređena. Uz samo tri elementa (slike na zidu, lampu i cijevi) postignut je pravi industrijski štih. Problem pohrane odjeće riješen je velikim ormarom koji se prostire duž cijelog zida.



Kupaonica je posebno zanimljiva. Crna metalna bačva savršeno se uklopila u obu industrijsku priču. Tapeta s motivom Fride Khalo odaje mladenački duh prostora i daje mu svu šarmantnost.

Foto: Mariana Orsi
Izvor: planete-deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 08:30