INSPIRACIJA

Što pokloniti osobama koje imaju baš sve? Pinterest ima odgovor!

Kao i uvijek, Pinterest ima odgovor na svaku inspiraciju koja vam je potrebna.

Kako bi nam, kao i uvijek, olakšao potragu za darovima, Pinterest je otkrio što njegovi korisnici spremaju kao inspiraciju za darove drugima. Zaključili smo da su svi ovi darovi savršeni baš za svakoga - a posebno za onu najzahtjevniju skupinu kada se radi o kupovini poklona. Radi se o onim osobama koje zaista imaju sve i izgleda kao da im ništa više nije potrebno.

Iskustvo, a ne dar

Prijatelj koji ima baš sve, zasigurno ima i neku aktivnost u kojoj uživa. Možda je to ispijanje kave, gledanje filmova, crtanje, putovanje... Takvom prijatelji složite kutiju koja će mu pomoći da radi stvari koje voli. Ako uživa u filmovima, kokice, Coca-Cola, topla dekica i neki film na tematski dizajniranom USB prijenosniku bit će savršen i simpatičan poklon koji se neće zaboraviti!

Mali i praktični pokloni

Mali i praktični pokloni uvijek su odličan odabir kada na igri "Secret Santa" dobijete nekog kolegu kojeg baš i ne poznajete najbolje. Oni definitivno mogu biti svrstani u istu kategoriju kao i oni koji imaju sve. Njima je najbolje uzeti nešto što si inače možda ne bi sami kupili, kao što je džepni projektor ili uređaj za razvijanje fotografija, privjesak koji svijetli ili nešto slično što je korisno i simpatično u isto vrijeme.


Prirodni i ručno rađeni nakit

Iza ovakvih komada nakita obično stoji predivna priča i jedan domaći kreativac kojem zaista puno znači što ga podupirete. Stoga umjesto da kupujete skupocjene komade nakita, radije uzmite nešto za što znate da je napravljeno s ljubavlju - i originalno.

S ovih nekoliko stvari nikako nećete pogriješiti, a ostat će zapamćene kao lijepi znak pažnje.

Izvor: domino

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 22:38