Woooow, koji dobar stan!

Trosobni stan uređen za mladu obitelj

 

Na ruskoj stranici Rindes Architects možete pronaći niz fantastičnih interijera, najsuvremenijeg dizajna. Svaki je poseban na svoj način pa odabir nije bio jednostavan. Ipak, uspjeli smo izdvojiti jedan u kojem se osjeća utjecaj susjeda Skandinavaca. Izuzetno sofisticiran s pažljivim odabirom boja, tekstura i visokokvalitetnih materijala, upotpunjenih zlatnim detaljima, kao u najljepšoj kraljevskoj palači.

Ovaj je sanjiv ženstveni stan odjeven u nježne pastelne nijanse ružičaste i sive, i začinjen glamurom u Art Deco stilu. U njemu je sve pomno birano od mekanog kauča u dnevnoj sobi do mramornog stolića sa svjetiljkom i nevjerojatnom kadom u kupaonici, prostor zaista zadivljuje.

Stan se nalazi u Moskvi i veličine je 84 četvornih metara, i uređen je za mladu tročlanu obitelj. Za njegovo su fantastično uređenje zaslužne dvije žene Evgeniya Belkina iz arhitektonskog ureda Rindes Architects i umjetnica Elena Ivanova iz tvrtke Planifier A. Riječ je o trosobnom stanu koji za razliku od većine modernih domova nije otvorenog tlocrta, ali je lišen vrata u dnevnoj zoni. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, roditeljske spavaće sobe s garderobom, bijele dječje sobe i raskošne kupaonice.

Izvor: rindes.ru

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 16:18