KUĆE ZA HEDONISTE

U idili podsljemenskih Mlinova jučer je svečano otvoreno naselje luksuznih vila Bel Village

Nakon 4 godine luksuzne vile na Mlinovima obnovljene su i prodaju se po milijun eura

U idili podsljemenskih Mlinova jučer je svečano otvoreno naselje luksuznih vila Bel Village. Naselje se sastoji od 11 samostalnih vila te tri dvojne vile svaka od njih ima svoj bazen, spa, rooftop, ugrađeni lift uz drveno stepenište te vrhunsku opremu. Dvije vile imaju unutarnji bazen.

Bel Village je kompleks stvorenih za potpuno prepuštanje ljepoti življenja na najvišoj razini. Uz to riječ je o pametnim kućama, opremljenim najsuvremenijim dosezima tehnologije. Postavljaju novi standard kvalitete stanovanja u kojemu su svi užici dostupni na gumb.

Budućim vlasnicima nude se razni scenariji uživanja i korištenja vila - roštiljanje u prekrasnom vrtu, lješkarenje na rubu bazena ili kupanje, opuštanju u sauni, priprema specijaliteta u fantastično opremljenoj kuhinji za prave chefove, savršen odmor u dizajnerski uređenim sobama, jutarnji pozdrav suncu ili večernja koktel zabava na krovnoj terasi.

Investitor je Sven-Uwe Ernst, Nijemac zaljubljen u hrvatske ljepote, koji je u Splitu izgradio Bel Étage, kompleks luksuznih stanova na obali Žnjana koji su “planuli” na tržištu još u fazi grubih radova. Luksuzne vile opremljene su najmodernijom dizajnerskom opremom najboljih domaćih i svjetskih proizvođača. Investitor je zaslužan za dizajn opremanja interijera uz Josipa Mrčelu s njegovom ekipom iz Špine, tvrtke za uređenje interijera. Naselje će imati servisere, domaćice i čistačice te čuvare.

Foto: Marko Todorov

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 13:48