PRODAJA

Vile i apartmani s udobnošću hotela kod Biograda na Moru

Talijanska tvrtka Crvena Luka Hotel & Resort nudi nekretnine na Jadranu

U prvoj prodajnoj sezoni prodano je 25 posto luksuznih nekretnina Crvene Luke kod Biograda na Moru. Riječ je o turističkom naselju od 97 vila i apartmana od kojih je 66 u prodaji, smještenih u zelenilu uz obalu i plažu u prekrasnoj uvali sa šumom pinija.

A luksuz danas podrazumijeva bezbrižnost, tvrde investitori ovog projekta tvrtka Crvena Luka Hotel & Resort. - To se odražava i na tržište luksuznih nekretnina za odmor na Jadranu. Naime, novi vlasnici žele vlasništvo bez brige. Riječ je o konceptu koji podrazumijeva čisto vlasništvo nad nekretninom, ali koje ipak nudi dodatne usluge koje su njihovi vlasnici navikli imati odsjedajući u hotelima kao gosti - objašnjava Pier Paolo Prodi, direktor tvrtke Crvena Luka Hotel & Resort.



DO MORA

Širok je spektar tih usluga koje se nude vlasnicima vila i apartmana - od čišćenja i održavanja nekretnine do usluga obližnjeg wellnessa i restorana. Upravo takav koncept vlasništva nad nekretninom koji je u svijetu već dobro poznat, među prvima u Hrvatskoj ponudila je Crvena Luka Hotel & Resort. Uz hotel sa 69 soba, smješteno je naselje sa 97 vila i apartmana od kojih je 66 ponuđeno na prodaju.

U prvoj prodajnoj sezoni nove je vlasnike dobilo dvadeset i pet posto nekretnina. Među njima su državljani Austrije, Njemačke, Mađarske, Češke, Slovačke, Ukrajine i Hrvatske. Sve vile su u prvom redu do mora, a apartmani se nalaze u prvom ili drugom redu. Apartmani su površine 90 četvornih metara, a vile se nude u tri verzije.

Dosad je prodano 25 posto nekretnina u Crvenoj Luci, koje se nalaze u turističkom naselju kod hotela

- Zadovoljni smo prvom prodajnom sezonom. Crvena Luka je među rijetkim talijanskim investicijama u Hrvatsku, no aktualni nam projekt otkriva da istočna strana Jadrana ima mnogo potencijala za ulaganja u turizam i nekretnine - istaknuo je Pier Paolo Prodi.



SVOJ NA SVOME

Vlasnici luksuznih nekretnina na Jadranu traže mnogo više od sunca i mora. - Žele se osjećati svoj na svome, ali i doživjeti puno značenje sintagme ‘care free property’. Vlasnicima je važno da se nekretnina za odmor nadzire i održava dok su oni kod kuće, a kad ju koriste, vole imati svojevrsnog ‘conciergea’, osobu koja će se brinuti o njihovim potrebama tijekom odmora. Osim za vlastito korištenje, vlasnici ih mogu rabiti i kao investicijsku nekretninu, za kratkoročni najam te ostvariti prihod - kaže Tatjana Tošić, konzultantica za marketing i prodaju rezidencija Crvene Luke i direktorica tvrtke Chic Resort Residences.

Uz hotel sa 69 soba smješteno je naselje sa 97 vila i apartmana od kojih je 66 ponuđeno na prodaju. U prvoj prodajnoj sezoni nove je vlasnike dobilo 25 posto nekretnina. Među njima su državljani Austrije, Njemačke, Mađarske....

Cijene nekretnina koje se prodaju u Crvenoj Luci, idu od 219.000 eura. Crvena Luka turistima je poznata od šezdesetih godina prošlog stoljeća, a novo je lice dobila 2014. godine. Vlasnicima nekretnina i gostima na raspolaganju su pješčana plaža, sunčalište, uređene šetnice i bazeni. Čistoću mora potvrđuje Bijela zastava. Crvena Luka osigurava i vezove za one koji dolaze jahtom.

Foto: Crvena Luka

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 20:49