POSEBNO MJESTO ZA ŽIVOT

Bajkovita kućica na drvetu koju možete postaviti u samo nekoliko dana!

Kućice na drvetu više nisu namijenjene samo za dječju igru, sada se koriste kao mjesto za život. Danas vas vodimo u jednu takvu...

Jeste li ikad razmišljali o tome da pobjegnete iz grada i ostanete živjeti u šumi, daleko od zagađenog zraka i prometa? Ako je vaš odgovor 'da', onda je ovakva stvar idealna za vas. Naime, na istu ideju su nedavno došla i dva prijatelja u Švicarskoj koji su odlučili ostvariti svoj dugogodišnji san te postati vlasnici kuće na drvetu, a u tome su i uspjeli uz malu pomoć njemačke arhitektonske tvrtke Baumraum.

Spomenuta kućica na drvetu postavljena je za samo nekoliko dana, a isprva je bila montirana u Njemačkoj nakon čega je poslana u švicarski grad Halden, divno mjesto u neposrednoj blizini jezera Constance.

Po dolasku na željenu destiinaciju, kuća je sastavljena za samo nekoliko dana, a već na prvi pogled predstavlja savršen 'bijeg' za sve istinske ljubitelje prirode i boravka na svježem zraku, daleko od užurbane svakodnevice. Svijetla unutrašnjost ovog posebnog i drugačijeg interijera donosi divan pogled na okolnu šumu, a vanjski dio kuće čini je savršenim za odmaranje na otvorenom.

Smještena visoko u krošnjama drveća, ova luksuzna kućica jedinstvenog dizajna savršena je za kvalitetno povezivanje s prirodom i odmak od stvarnosti. Njezin jednostavan, a opet luksuzan interijer dizajniran je s jednom jedinom željom - kako bi se vlasnici osjećali što ugodnije.

Foto: Instagram/@baumraum_treehouses

Izvor: House Beautiful

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 16:37