STRAŠNO MJESTO ILI LJETNA IDILA?

Napušteni otok koji može biti vaš

 PURPLE BRICKS

Zamislite da imate svoj privatni otok, predivnu kuću za odmor koja ima poglede na more sa svake strane i plažu koja je samo vaša. Ovaj je opis vjerojatno ostvarenje najluđih snova svake osobe koja uskoro ide na godišnji odmor. Odlična vijest je da to zapravo može postati stvarnost - otok koji ćemo vam sada predstaviti je na prodaju, za "samo" 500 000 $. Međutim, ima jednu manu - u potpunosti je napušten i bio bi pravi izazov provesti jednu noć na njemu.

PURPLE BRICKS

PURPLE BRICKS

PURPLE BRICKS

PURPLE BRICKS

Ovaj otočić s napuštenom utvrdom nalazi se u blizini obale Pembrokeshire u Ujedinjenom Kraljevstvu. Napušten je tijekom Prvog svjetskog rata i od tada ga još uvijek nitko nije otkupio. Utvrda koja se nalazi na njemu zanimljivo je smještena, u potpunosti je uklopljena s otokom i njegovim okolišem. Za vrijeme Prvog svjetskog rata u njoj su se nalazili vojnici, međutim, cijeli otok je ubrzo demilitariziran.

PURPLE BRICKS

Iako tako izgleda, zasad nema nikakvih priča o duhovima. Budući da je okoliš zaista predivan, a utvrda čvrsto i kvalitetno sagrađena, ovo bi mjesto bilo savršeno za preurediti - mogućnosti je bezbroj.

Izvor: housebeautiful

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 03:38