Smještaj iz snova

Planirate put u Barcelonu?

 

Kao da već sama po sebi nije savršeno mjesto za odmor, pronašli smo nekoliko smještaja u Barceloni koji će vam oduzeti dah.

Almanac Barcelona

Ovaj luksuzni hotel s pet zvjezdica u kojem se lako zamisliti je svoja vrata otvorio krajem prošle godine. Sobe su prostrane i imaju pogled na Gran Via – glavnu ulicu u Barceloni. Međutim, hotel je zvučno izoliran stoga ćete u tišini moći uživati u modernom dizajnu ovog interijera.

Cotton House Hotel

Ovu palaču iz 19. Stoljeća je u ruke uzeo Lázaro Rosa-Violán, dizajner interijera koji je poznat upravo po tome što stvara savršenu harmoniju povijesnih detalja i modernog dizajna. Hotel ima 83 svijetle i prozračne sobe s king size krevetima, prostranim kupaonicama i terasama. Sobe koje se nalaze na višim katovima imaju i pogled na more.

Soho House Barcelona

Hotel u kojem ćete se osjećati kao kod kuće, i to zahvaljujući simpatičnom osoblju koje će vas tamo dočekati. Zanimljiv i moderan dizajn podsjeća na opuštenu i veselu atmosferu koju ćete osjetiti u sunčanoj Barceloni.

Casa Bonay

Nalazi se u srcu grada, a odlikuje je to što zbog lokacije savršeno spaja lokalce i turiste. Ima pet soba s privatnim terasama i kupaonicama. Ono što je najzanimljive ovdje jest da svaka soba ima i svoju opremu za jogu, stoga je ovdje jedina opcija započeti jutro dobre volje.

The Serras Hotel Barcelona

Mediteranski dizajn s drvenim podovima i udobni veliki kreveti sobe u ovom hotelu čine idealnima za opuštanje nakon razgledavanja Barcelone. Da budete sigurni da ćete se dobro naspavati za avanture koje vaš očekuju sljedeći dan, možete naručiti jastuk po izboru iz njihovoj menija s jastucima.

Foto: Marco Pastori

The One Barcelona

Mediteranska kuhinja, opuštajući Despacio spa i soba s terasom koja ima pogled na Sagrada Familiju – vjerujemo da je ovo dovoljno da vas odmah osvoji.

Foto: Boger Mendez

The Wittmore

U ovom će vas hotelu dočekati pliš, baršunasto crveni interijer, prigušeni svjetlo i zabrana fotografiranja. Sve su to elementi zbog kojih ćete se vrlo lako uživjeti u ulogu člana neke tajne organizacije. Uzbudljivo, zar ne?

Foto: Mare Escuade

Izvor: cntraveler.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 22:41