odmor među krošnjama

Savršena kućica u dvorištu

Kada se radi o simpatičnim kućicama u dvorištu koje bi nam dobro došle kao savršeno mjesto za kratkotrajni bijeg od problema i kaosa svakodnevnog života i o kojima sanjarimo do malih nogu, ovaj odličan projekt vrtne kućice zaista podiže ljestvicu! Sagrađena od drveta, ova šarmantna bijela kućica ima dvije razine.






Donja je razina niska i iskorištena za postavljanje pletene ležaljke za odmaranje i odmor na svježem zraku, a ukrašena je obješenim lampicama i mekim jastucima.




Gornja razina je zaista posebna, skrivena od pogleda krošnjom obližnjeg stabla.




Do nje se izvana dolazi ljestvama koje vode na slatku terasu s bijelom ogradom. Unutarnji prostor obojen je u predivne pastelne nijanse, od kojih dominira mentol zelena boja zidova u kombinaciji sa žutim drvenim podovima i detaljima koraljne crvene boje. Na podu se nalazi i skriveni otvor kroz koji se može spustiti na donju razinu.









Gornja razina namještena je stolom i pletenim stolicama koje čine savršeno mjesto za rad na hobijima, dječju igru i druženje. Krov je prekriven prozirnim panelima koji omogućuju prodiranje puno dnevnog svjetla. Kao šećer na kraju, ispred same kućice nalazi se bijela ljuljačka okružena cvijećem! Čarobno!



Izvor: The Handmade Home

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 11:29