KOLOVOZ U ZAGREBU

Vrijeme je za najšarmantniju ljetnu piknik priču u gradu

 

Jedna od najljepših gradskih lokacija,dekice s pogledom na grad,opuštena i intimna atmosfera, paleta domaćihokusas Malog placa, sretni i bosonogi ljudi... Sve to ovoga kolovoza na Gornji grad ponovno donosi popularni Mali piknik, omiljeno događanje svih onih koji provode ljeto na vrućem zagrebačkom asfaltu.

Ako tražite drugačije ljetno osvježenje u Zagrebu ili samo želite stisnuti malu pauzu usred radnog tjedna i sakriti se od gradske vreve,uživati u jedinstvenom i šarmantnom ambijentuuz ljetne delicije koje stižu ravno iz ruku domaćih OPG-ova,onda nikako ne propustite Mali piknik.U ovoj maloj gastro-oazi možete bosonogi predahnuti na dekicama s pogledom na grad,okupiti drage prijatelje ili izvestisvoj parna romantičan spoj,uživati sami ili u društvu svog psa, izabrati nešto fino i zdravo smenija Malog placa, popiti koju čašu domaćeg vina i zaraditi koju mrlju... Sve one divne jednostavne stvari koje dolaze s (Malim) piknikom!

Mali piknik prepoznat je podjednako među Zagrepčanima i turistima, što zbog intimnog formata i šarmantnog uređenja, što zbogkoncepta koji spaja mobilnu tržnicu lokalnih organskih namirnica s piknik-druženjem.Malipiknikodržavat će se na Gornjem gradu (park Bele IV., Vranicanijeva poljana) od 2. do 30. kolovoza, svakog četvrtka u popodnevno-večernjim satima (18 –23 h).

Događanje organizira Mali plac, a podržava Turistička zajednica Grada Zagreba.

Foto: Roko Bahat, Vilim Redža, Sanjin Kaštelan

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 01:09