D&D GRAND PRIX 2019.

JOŠ SAMO DANAS: Prijavi vikendicu, dječju sobu ili ured i osvoji odlične nagrade u vrijednosti 10.000 kn!

Arhitektonski žiri i čitatelji biraju najbolje u tri kategorije. Prijaviti svoj projekt ovdje u tri navedene kategorije. Ne propustite ovu priliku!

Još samo malo vremena imate da prijavite svoju vikendicu, spavaću sobu svog djeteta ili, pak, poslovni ili kućni ured na nagradni natječaj magazina D&D, najčitanijeg hrvatskog tiskanog izdanja (mjesečnika) o kulturi stanovanja.

Natječaj D&D GRAND PRIX 2019. veliki je arhitektonski i dizajnerski natječaj, a prijaviti vikendicu, ured ili dječju spavaću sobu možete do 10. listopada do 23:59. Zato požurite i ne propustite priliku da nešto čime se ponosite i u čemu uživate bude proglašeno najljepšim i vrijedno divljenja. Uz to, imate priliku pri tome osvojiti i vrijedne nagrade.

Sponzori projekta darovat će pobjednicima uistinu genijalne nagrade, redom - Gorenje će darovati nove Simplicity aparate (pećnica, ploča i napa) u vrijednosti 10.000 kuna, Wienerberger daruje set Tondach opreme u vrijednosti 10.000 kn, Prima namještaj je osigurala poklon-bon u vrijednosti 10.000 kn, a Caparol svoje boje u vrijednosti 10.000 kn. Tepih centar daruje poklon-bon u vrijednosti 10.000 kn, a Jysk također dar u vrijednosti 10.000 kn.

Čitatelji mogu prijaviti na veliki natječaj D&D GRAND PRIX 2019. vikendicu na području Republike Hrvatske (koja nije kuća za najam), ali i dječju sobu (neovisno o dobi djeteta)

FINALISTI

O najboljima će i ove godine odlučivati naš stručni arhitektonski žiri u sljedećem sastavu: Mislav Bašić (4UHA), Tomislav Ćurković (2 Arhitekta), Damjan Geber (Brigada), Tatjana Grozdanić Begović (3LHD), Marijan Hržić (arhitektonski atelier Hržić), Robert Križnjak (arhitektonski studio Križnjak), Kata Marunica (NFO), Iva Pauzar (STUDIOPI), Vedran Pedišić (Sangrad+AVP), Saša Randić (Randić i suradnici). Riječ je o jednim od najpoznatijih hrvatskih arhitekata s impresivnim karijerama koji su i više nego stručni objektivno procijeniti tko će biti među najboljima.

Čitatelji prijavljuju svoju dječju sobu, vikendicu ili ured putem D&D weba (www.jutarnji.hr/grandprix). Prijave traju do 10. listopada do 23.59 sati. Žiri će odabrati finaliste na Zagrebačkom velesajmu u sklopu Ambiente, u petak 11. listopada.

GLASOVI ČITATELJA

Naravno, i vi, dragi naši čitatelji, imat ćete priliku odabrati tko od prijavljenih po vama zaslužuje nagradu za najljepšu dječju sobu, najljepšu vikendicu i najljepši ured. Svoj glas moći ćete dati također na portalu D&D-a od 20. listopada do 3. studenoga do 23:59.

Finaliste ćemo objaviti u magazinu D&D - Dom i Dizajn koji izlazi 20. listopada 2019., a konačni pobjednici prema odabiru stručnog arhitektonskog žirija, ali i čitatelja, bit će objavljeni u magazinu D&D - Dom i Dizajn koji izlazi 17. studenoga 2019.

Gorenje je osiguralo kvalitetne aparate za najljepšu vikendicu

ESTETIKA

Partner projekta D&D GRAND PRIX 2019. je Zagrebački velesajam, a sponzori su: Tepih centar, Prima namještaj, Gorenje, Wienerberger, Caparol i Jysk. Točnije, sponzori kategorije “Najljepša dječja soba” su Prima namještaj (glasovi publike) i Tepih centar (glasovi arhitekata), sponzori kategorije “Najljepša vikendica” su Gorenje (glasovi arhitekata) i Wienerberger (glasovi publike), a sponzori kategorije “Najljepši ured” su Caparol (glasovi arhitekata) i Jysk (glasovi publike).

Na našoj web stranici www.jutarnji.hr/domidizajn/grand-prix-2019/ možete pratiti sve informacije o projektu.

Ne propustite tu odličnu priliku i prijavite vikendicu, dječju sobu ili ured (poslovni i kućni). Veselimo se što ćemo vidjeti prostorije i objekte koji su vam lijepe, u kojima se osjećate ugodno i koji pokazuju vašu estetiku.

Sponzori projekta su Tepih centar, Prima, Gorenje, Wienerberger, Caparol i Jysk, a partner je Zagrebački velesajam

Foto: Biljana Blivajs, Berislava Picek/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 11:05